ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 13 – 19/8... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

Σας εύχομαι μια εβδομάδα ξεκούρασης, χαράς και ξενοιασιάς.  Η συμβουλή μου είναι να συγχωρέσετε τους ανθρώπους που σας ενόχλησαν και πάνω από όλα να δώσετε( άφεση αμαρτιών) στον εαυτό σας. Κάντε μια νέα αρχή με γνώμονα την αγάπη.

ΚΡΙΟΣ.  Επικοινωνία με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ανάλαφρα. Αναπολείτε το παρελθόν με το ταίρι σας και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σε οικονομικά και άλλα θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα κληθείτε να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό θέμα ή να αγωνιστείτε για την καριέρα σας που την είχατε αφήσει λίγο πίσω. Επίσης στο τέλος της εβδομάδας θα αισθάνεστε πνευματικά και ηθικά ανεβασμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ.  Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου καλό θα είναι να έχετε προετοιμάσει ένα μακρινό ταξίδι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να μην έχετε απρόοπτα. Στο επίκεντρο βρίσκετε η οικογένεια και η συζητήσεις για τα οικονομικά αλλά και η νομιμοποίηση σχέσεων. Η καθημερινότητα δεν θα έχει τόση ένταση όσο είχε πρότινος. Συνεργασίες με ομάδες ανθρώπων ή συνεταίρων ευνοούνται μετά τις 19/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Επικοινωνία ευχάριστη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αν δεν έχετε μπορείτε να φλερτάρετε. Είναι μια καλή περίοδο για ταξιδάκια αναψυχής με την παρέα σας. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι υποχρεώσεις προς τρίτους ή το δημόσιο πιο πολύ εσείς που έχετε γεννηθεί 18-21/6. Επίσης ανοίγετε μια επαγγελματική προοπτική μετά τις 19/8 που σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πιο μεγάλη πρόσβαση σε χώρους εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Εσείς των τελευταίων ημερών 18-22/7 αν τα καταφέρετε και δεν είστε ανταγωνιστικοί με τους άμεσους συνεργάτες σας ή με τους συντρόφους σας για θέματα που δεν έχετε λύσει από το παρελθόν θα είστε τυχεροί. Κατά τα άλλα η εβδομάδα είναι ήρεμη και θα περάστε ξένοιαστα με τους οικείους σας, αφού βέβαια θα έχετε εξασφαλίσει τα οικονομικά σας. Μετά τις 19/8 επαφές με άτομα που σας ανοίγουν καινούργιους δρόμους και ερωτικά αλλά και νοητικά.

ΛΕΩΝ.  Επικοινωνία στο έπακρο με φίλους, συγγενείς κτλ. Όχι ότι είναι ακόμα ξεκάθαρο το τοπίο με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σας μέχρι τις 19/8, αλλά θα περάσετε ευχάριστα. Εξακολουθείτε να μην έχετε τις σωστές πληροφορίες, όμως μετά τις 19/8 θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε σε ότι αφορά ακίνητα και οικογενειακά θέματα, όπως επίσης έσοδα από τρίτους ή από δημόσιο. Προσοχή ακόμα στις λεπτομέρειες και όλα θα εξελιχθούν προς όφελος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Οι φόβοι σας καταλαγιάζουν γιατί έχετε οικονομική και ηθική βοήθεια, μπορεί επίσης να ανακαλύψετε κάτι που σας κρατούσαν μέχρι τώρα κρυφό και τώρα έχετε στοιχεία για να προχωρήσετε μπροστά. Μετά τις 19/8 θα μπορείτε να κάνετε συμμαχίες και παρέες που θα σας προωθήσουν να επικοινωνήσετε για εμπορικά ή επαγγελματικά θέματα, όπως επίσης μέσα από φιλικό περιβάλλον να βρείτε ένα μόνιμο σύντροφο. Ευτυχία με το σύντροφο. Προσοχή εσείς στο τέλος 20-23/9 μια σχέση ή ένα οικονομικό πλάνο θέλει επανεξέταση.

ΖΥΓΟΣ.  Εκτός ότι έχετε την Αφροδίτη που σας κάνει γοητευτικούς, έχετε και την Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας που σας κάνει και ευάλωτους. Οι ομάδες σας δίνουν οφέλη ποικιλοτρόπως και ερωτικά αλλά κοινωνικά. Τα οικονομικά σας θα έχουν και περαιτέρω άνοδο πιθανό μέσα από μια εργασία που μέχρι πρότινος ίσως την θεωρούσατε ανέφικτη μέχρι τις 19/8 θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε τα αποτελέσματα. Εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να έχετε προστριβές για θέματα σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, καθώς και την εσωστρέφεια σας και φοβίες σε ερωτικά και οικονομικά. Όλα αυτά στην αρχή γιατί μετέπειτα δίνονται λύσεις καταπολεμώντας τις ανησυχίες σας με το να τις κάνετε γνωστές. Το τρίγωνο Δία/ Ποσειδώνα σας δίνει τύχη μετά τις 19/8 και μεγάλη δημιουργικότητα, ένας ρομαντικός έρωτας ή η αγάπη σας για τα παιδιά αποδίδουν καρπούς. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την εχθρική στάση φίλων ή συγγενών εσείς που γεννηθήκατε 19-22/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Εξομαλύνονται οι σχέσεις σας με ανθρώπους που σας ήταν μέχρι τώρα δύσκολες, και επανέρχεται ή ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον αφού δέχεστε καλοπροαίρετα την βοήθεια τους. Έχετε τώρα την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφα με παρέες διαφορετικές από εσάς. Τα οικονομικά για αυτούς περισσότερο που γεννήθηκαν 18-21/12 τους προβληματίζουν και πρέπει να επανεξετάσουν με πιο τρόπο θα εξομαλυνθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Θα σας έλεγα να κάνετε ένα διάλειμμα αλλά αυτό δεν είναι εφικτό αυτή την περίοδο. Επανέρχονται συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι, γιατί το τοπίο δεν είναι ακόμα καθαρό. Άσχετα με τις προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν δεν πρέπει να παρθούν αποφάσεις πριν τις 19/8. Ομάδες ή άνθρωποι που συναναστρέφεστε θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας. Εσωτερικά είστε αναστατωμένοι και αυτό αντανακλά στους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το επίκεντρο για εσάς είναι οι συνεργασίες σας, είναι αυτό που λέμε με ποιους είμαι τελικά αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβετε πριν τις 19/8. Δεν υπάρχει ακόμα σαφείς εικόνα, άσχετα αν δέχεστε αυτή την περίοδο υποσχέσεις. Όμως εάν αφήσετε αυτή την εβδομάδα να περάσει ομαλά και καταφέρετε και πολεμήσετε τις φοβίες σας, τότε θα χαλαρώστε γιατί το έχετε ανάγκη, το επόμενο διάστημα ή καριέρα σας θα απογειωθεί και πρέπει να έχετε αποθέματα ενέργειας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η καθημερινότητα μπερδεμένη δεν λείπει και το άγχος τουλάχιστον τις πρώτες μέρες. Έχετε όμως την ικανοποίηση να τα φροντίσετε όλα έτσι τα ψυχοσωματικά σιγά-σιγά βρίσκονται σε ύφεση και μπορείτε να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα και ταξίδια στο εξωτερικό σε μακρινούς προορισμούς ή να υιοθετήσετε καινούργιες ιδέες και να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Όλα αυτά θα είναι εφικτά αφού τακτοποιήσετε και ότι αφορά την υγεία σας. Κάποιος από μια ομάδα (παρέα) μπορεί να σας εκνευρίσει.         

 

 

 

            

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 08:06

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online