ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 10 – 16/9. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι μια εβδομάδα που το πάθος και η αγάπη θα κυριαρχήσει στην ζωή σας ότι κι αν κάνετε.

ΚΡΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδος θα έχετε μία μυστική θα έλεγα βοήθεια από ένα άτομο που μπορεί να σας προωθήσει στην καριέρα έτσι θα βρείτε την αισιοδοξία για να συνεχίσετε την προσπάθεια. Όμως ανατροπές από κει που δεν το περιμένατε για σας τον πρώτων ημερών στα οικονομικά, σας κάνει να οργανωθείτε καλύτερα ώστε να τα καταφέρετε στις υποχρεώσεις. Στην καθημερινότητα και ειδικά στον χώρο εργασίας μπορεί να αισθανθείτε ευάλωτοι μην ακούτε φήμες και μην μεταδίδετε λάθος πληροφορίες. Στο τέλος θα έχετε μια μεγάλη ώθηση σε εργασιακά και επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς οι Ταύροι έχετε δύο ομάδες ή μία είναι αυτοί που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, που χρειάζεται να προσέχετε στον επαγγελματικό τομέα στις διαπροσωπικές σχέσεις σας με σύντροφο και συνεταίρους, είναι μια περίοδος εκνευρισμού και αλλαγών που βιώνετε αυτό το διάστημα. Έχουμε και την άλλη ομάδα που το μόνο που έχουν να προσέξουν περισσότερο είναι να μην ανοίγονται σε παρέες και κοντινό περιβάλλον και αποκαλύπτουν τα σχέδια τους. Προς στιγμή οι προτάσεις που σας γίνονται θέλουν επανεξέταση. Κατά τα άλλα έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα να ταξιδέψετε και να ξανανιώστε αισιοδοξία είναι μια καλή περίοδο για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Τις πρώτες  μέρες θα επικεντρωθείτε στο να τακτοποιήσετε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Τα πράγματα μπερδεύονται λίγο όταν θα ακούσετε τα σχέδια που κάνουν για την καριέρας τους τα πρόσωπα τις οικογένειας σας, ή ότι αφορά τα δικά σας σχέδια για το μέλλον το πιθανότερο είναι να μην γίνουν κατανοητά ούτε από εσάς αλλά ούτε και από τους δικού σας. Στο τέλος της εβδομάδας πολλά μυστικά μπορεί να ειπωθούν,  τα οποία θα σας φέρουν πιο κοντά με τα άτομα που αποτελούν το κοντινό σας περιβάλλον και πιο πολύ με αυτούς που αποτελούν την οικογένεια σας. Η καθημερινότητα και ο εργασιακός χώρος αποκτούν ενδιαφέρων και αναβαθμίζονται. Με την βοήθεια και της οικογένειας αλλά του περίγυρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Έντονη διάθεση για επικοινωνία, ευχάριστες συζητήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις με ερωτικό ενδιαφέρων. Εσείς των πρώτων ημερών  που έχετε σχέση συναισθηματική (ερωτική) μπορεί να διαφωνήσετε με το ταίρι σας, διότι είστε άλλωστε τόσο διαφορετικοί. Όμως δεν χρειάζεται να έρθετε σε ρίξει γιατί στο τέλος της εβδομάδος θα περάσετε πολύ όμορφα και μπορεί να μιλήστε και για το μέλλον σας. Τις πληροφορίες που λαμβάνετε να μην της δέχεστε χωρίς να τσεκάρετε ότι είναι αληθινές, μπορεί να υπάρχει πλάνη ή εσείς είστε σε σύγχυση.

ΛΕΩΝ.  Εκτός από τους Λέοντες των πρώτων ήμερων, που πρέπει να προσέχουν τα μηνύματα που περνούν, πρέπει να προσέξουν επίσης ποιοί είναι οι αποδέκτες των δικών τους συναλλαγών σε ότι αφόρα τα οικονομικά  περισσότερο. Ο Άρης έρχεται πάλι απέναντι σας και βρίσκεστε σε εντάσεις με τους άλλους. Επίσης θα έχετε και περιστασιακές διαφωνίες για τις ιδέες σας από τους ανθρώπους τις οικογένεια σας, κατά τα άλλα όλοι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε την καθημερινότητα πιο άνετη και να προωθήσετε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούσαν. Σταθεροποίηση σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, καθώς και εξτρά εργασία με επακόλουθο εξτρά χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Πραγματικά δεν θα προλαβαίνετε τις κοινωνικές δραστηριότητες, μικρές αλλά και πιο μεγάλες μετακινήσεις με φίλους ή και μόνοι σας. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσάς και ίσως να μην το είχατε καταλάβει, πάντως θα σας δώσουν πολλά και θα σας ανεβάσουν κοινωνικά. Προσέξτε λίγο τα νεύρα που πολύ πιθανόν να προέρχονται από άλλους όμως εσείς πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Δεν νομίζω ότι θα βλέπετε τα πράγματα καθαρά όσο αναφορά ένα συνεταιρισμό ή τον σύντροφο σας. Η επικοινωνία σας θα είναι έντονη και ο λόγος σας θα έχει στόμφο, πολύ πιθανό να βρεθείτε ή να συμμετέχετε και σε διάφορες διαλέξεις ή σεμινάρια. Θα περάσετε όμορφα στο τέλος της εβδομάδος.

ΖΥΓΟΣ.  Τα οικονομικά σας έχουν βελτίωση και εκεί προσεγγίσετε το ενδιαφέρων σας, οι πήγες εσόδων δεν είναι (ορατές), ίσως κάποια βοήθεια από κει που δεν το περιμένατε ή ένα κρυφό έσοδο. Ακόμα και από την οικογένεια σας έχετε να περιμένετε κατανόηση και οι συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ των μελών θα αποκαλύψουν αλήθειες που θα βοηθήσουν στην εξαφάνιση προς στιγμή των παρεξηγήσεων. Θα ήταν καλό να βρείτε χρόνο για να μείνετε λίγο μόνοι να τα βρείτε με των εαυτό σας στο τέλος της εβδομάδας. Προσοχή σε κακόβουλα λόγια και συκοφαντίες στο χώρο της δουλειάς, και να είστε προετοιμασμένοι για κάποια εξτρά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Εσείς των πρώτων ήμερών του ζωδίου προσέχετε μην σκάση ή (βόμβα) στα χέρια σας πολλά νευρά διότι επανέρχονται διαμάχες στην οικογένεια και ξαφνικά έξοδα του συντρόφου ή του συνεταιρισμού που μπορεί να συμμετέχετε. Η γοητεία σας θα είναι εμφανείς. Όλα ξεπερνιούνται ακόμα και αν έχετε μια μικρή ζημιά στο σπίτι δεν είναι κάτι σημαντικό. Επικοινωνία με μια ομάδα ανθρώπων δεν θα είναι εφικτή ή δεν θα μπορείτε να τους καταλάβετε, και μερικές φόρες θα έχετε διαφωνίες με τα παιδιά. Στο τέλος της εβδομάδας αποκτάτε συμμάχους φίλοι και ομάδες όπως  σύλλογοι, εταιρία κτλ που σας βοηθούν και κοινωνικά αλλά και οικονομικά, μην χάσετε την ευκαιρία να συναναστρέφεστε με κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι γεννημένοι από 23-28/11 θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις απογοητεύσεις που αισθάνεστε μέσα σας γιατί αυτό έχει αντίκτυπο και στην καθημερινότητα σας. Ήδη δύο μέρες αργότερα θα δείτε ότι (τζάμπα) ανησυχούσατε. Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Έχετε την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε στην δουλειά σας και να πάρετε την μερίδα του λέοντος στα κέρδη. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι σωστές πληροφορίες και συζητήσεις που θα λάβουν μέρος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να επανεξετάσετε πληροφορίες που παίρνετε από τα οικία σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει να αντιμετωπίσει την ξαφνική ένταση μέσα σε χώρους διασκέδασης ή μέσα σε μια ομάδα. Αλλά τελικά η εκλογίκευση φέρνει ισορροπία και σταθεροποίηση. Τώρα έχετε την δύναμη να διαδώσετε τις ιδέες σας και να γίνεται γνωστοί σε ένα περιβάλλον γνώσεις και φιλοσοφίας. Βοήθεια από ομάδες ανθρώπων που μπορεί να έχουν τις ίδιες ιδέες με εσάς ή έχουν σχέση με το εξωτερικό. Πολύ πιθανόν είναι να ασχοληθείτε με μία κοινή προσπάθεια στην οποία θα πρωτοστατείτε. Η επισήμανση που θα κάνω είναι να προσέχετε μην παραπλανηθείτε από λάθος πληροφορίες για αυτό να επανεξετάσετε τις προσφορές και στα μέσα της εβδομάδας να μην υπογράψετε συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Μια καλή εβδομάδα για συζητήσεις που θα γίνουν στο παρασκήνιο, αλλά που θα έχουν απόδοση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το πάθος θα κυριαρχεί σε ότι κάνετε και ερωτικά αλλά και επαγγελματικά. Έχετε βοήθεια από άτομα με κύρος και εξουσία αλλά δεν σας βοηθούν φανερά, είναι σαν να προσπαθούν μέσο εσάς να περάσουν και δικά τους θέματα, που πολύ φοβάμαι ότι αυτό το στυλ θα παγιωθεί όμως θα έχετε και εσείς τις απολαβές που θέλετε. Η καριέρα σας μόνο μπροστά μπορεί να πάει όμως με τις συνθήκες που μόλις περίγραψα. Ίσως σε όλα αυτά να έχετε την αντίδραση των δικό σας ανθρώπων. Προσοχή να μην κάνετε επενδύσεις  και μην δανείσετε ή δανειστείτε γιατί θα χάσετε χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Επικεντρώνεστε στις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά δεν χρειάζεται να πάρετε ακόμα αποφάσεις για το μέλλον. Όμως θα περάσετε με τον σύντροφο σας όμορφα ή θα γνωρίσετε καινούργια άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Θα κάνετε συζητήσεις και θα γεμίσετε με γνώσεις από άτομα με φιλοσοφικές ανησυχίες και ιδέες που σας εξιτάρουν. Μπαίνετε σε μία ομάδα που σας βοήθα να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντα σας να πάρετε ιδέες και να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια. Ίσως να έχετε λίγο εκνευρισμό οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου με το περιβάλλον πχ φίλους, συγγενείς.         

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online