ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 17/9 – 23/9... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα, βγάλτε τις φοβίες και τις ενοχές από πάνω σας και θα δείτε πόσο πιο γρήγορα θα πάτε μπροστά.

ΚΡΙΟΣ.  Ότι έχετε αφήσει στην μέση από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σας χτυπά την πόρτα, διευθετήστε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας άμεσα. Το μυστικό αυτή την φορά είναι να μην έχετε επιθετικότητα απέναντι στα μέλη της ομάδας, που διαπραγματεύεστε για να φτάσετε στον στόχο σας και κρατήστε έναν άσσο στο μανίκι σας. Σίγουρα μπορείτε τώρα να αξιοποιήστε ανθρώπους με κύρος για να ανέλθετε επαγγελματικά. Συζητήσεις  και μετακινήσεις ή διεκπεραίωση εγγράφων για θέματα που αφορούν την εργασία σας αυτής της εβδομάδος μπορεί να σας πιέσουν. Άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου έχετε για άλλη μια φορά ένταση, θα μπορούσα να πω ότι δέχεστε επιθέσεις κατά μέτωπο για τις επιλογές που έχετε κάνει σε ότι φορά στους στόχους σας. Οι συζητήσεις για θέματα υγείας ή η καθημερινότητα, σας  προκαλούν μια στιγμιαία απογοήτευση. Προσέχετε ότι έχει σχέση με το μεταφορικό μέσω και έγγραφα που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπο με το νόμο στο τέλος της εβδομάδας. Επικοινωνήστε με ανθρώπους του άμεσου επαγγελματικού περιβάλλοντος για να βρείτε δυναμικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το ενδεχόμενο να μην τεκμηριώσετε μια ιδέα που έχετε, αυτό οφείλετε στις φοβίες και στη βιασύνη σας. Κάποιο ταξίδι μπορεί να σας φέρει απρόοπτα για αυτό οργανώστε καλά κάθε εγχείρημα για να μην απογοητευτείτε. Έχετε αρκετή διπλωματία ώστε να καταφέρετε αυτό που θέλετε για αυτό μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις, το να κλείνεστε στον εαυτό σας δεν είναι λύση και δεν σας ταιριάζει. Επίσης μια παροδική ασυνεννοησία με τα παιδιά ή με νεαρά άτομα θα σας απογοητεύσει, αλλά δεν είναι κάτι μόνιμο θα αλλάξει σύντομα. Είστε στα πρόθυρα να κλείσετε μια συμφωνία μετά από προτάσεις που σας έχουν γίνει, αυτό το αφήνετε για λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει μια πιο ανάλαφρη διάθεση και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε στην συνέχεια είναι ή ένταση με φίλους ή ομάδες ανθρώπων  πχ εταιρεία, που ξαφνικά θα αισθανθείτε ότι δέχεστε επίθεση πισώπλατα για οικονομικά θέματα. Συζητήσεις μέσα στην οικογένεια ή για ακίνητα με τον σύντροφο ή τους συνεταίρους σας θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Ξεκαθαρίζετε λίγο αργότερα τις καταστάσεις προς στιγμή μην αποφασίζετε για ότι αφορά την οικογένεια ή τα ακίνητα.

ΛΕΩΝ.  Έχετε να αντιμετωπίσετε ένα άτομο που θα εναντιωθεί στις προοπτικές σας σε θέματα καριέρας και πολύ πιθανόν αυτό το άτομο να είναι ο σύντροφο σας ή ένα άτομο που συνεργάζεστε μαζί του. Προσοχή στην ένταση. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα ή θέματα που σας ενοχλούν στον χώρο εργασίας μπορεί προς στιγμή να σας απογοητεύσουν αλλά έχετε τα περιθώριο αργότερα για  διαπραγμάτευσης. Υπάρχουν συναισθηματικά θετικές εξελίξεις που θα σας στηρίξουν στις εντάσεις που τυχόν θα προκύψουν. Ανοιχτές προτάσεις περιμένουν την δική σας ανταπόκριση και επαγγελματικά αλλά και ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας συνεχίζετε να έχετε άνεση στις συναναστροφές σας. Εσείς ιδιαίτερα που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή ενός προγράμματος και ή ανατροπή στην καθημερινότητα σας είναι το πιθανότερο σενάριο. Στο τέλος της εβδομάδος συζητήσεις για τα οικονομικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο θα σας περιορίσουν την καλή διάθεση όμως είναι παροδικό. Αργότερα θα χρειαστεί να πάρετε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και την διαμόρφωση της καθημερινότητας έτσι ώστε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

ΖΥΓΟΣ.  Και ενώ ότι έχει σχέση με τα οικονομικά φαίνεται να πάνε πολύ καλά και με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Αυτό που θα σας απασχολήσει είναι η ένταση για ερωτικής φύσεως θέματα, υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε ξαφνική ανατροπή και επίθεση. Θα σας συμβούλευα να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και να αποφύγετε ανθρώπους ή καταστάσεις που σας φαίνονται ύποπτες. Συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας και ιδιαίτερα με ηλικιωμένα άτομα μπορεί να σας στεναχωρήσουν, επίσης αποφύγετε αποφάσεις για ακίνητα γιατί δεν θα έχετε προς στιγμήν το αποτέλεσμα που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Την έντονη προσωπικότητα που έχετε δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κάνεις, αυτό βέβαια το συγκεκριμένο διάστημα σας κάνει και αντιδραστικούς ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Είσαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης ανατροπής και ρίξεις με τον σύντροφο ή σε άλλη περίπτωση με συνεργάτες και συνεταίρους που θα επηρεάσουν και οικογενειακούς δεσμούς. Η αυτοσυγκράτηση θα βοηθήσει στο να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Αφήστε τις συζητήσεις με φίλους και συγγενείς για σοβαρά θέματα για λίγο αργότερα που πραγματικά θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου πρέπει γενικά να προσέχετε κάθε μετακίνηση σας η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος. Συζητήσεις και έγραφα για οικονομικά και συμφωνίες, σας προκαλούν πίεση. Η καθημερινότητα αυτή την εβδομάδα σας εκνευρίζει και αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αναβρασμό, ίσως να μην προλαβαίνετε ή να έχετε συνέχεια έκρυθμες καταστάσεις να αντιμετωπίσετε. Αν κάνετε λίγο υπομονή θα καταφέρετε στην αρχή της επομένης εβδομάδας να δρομολογήσετε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Θα μπορούσα να πω εδώ (ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται) για εσάς τις αρχές του ζωδίου επανέρχονται καταστάσεις που απαιτούν ετοιμότητα και σωστή αντιμετώπιση. Σε ότι αφορά έξοδα για τα παιδιά ή ξαφνικά γεγονότα που είναι ενάντια σε κοινός αποδεκτά ηθικά ή οικονομικά δεδομένα σας προκαλούν ένταση. Προσοχή στην ξαφνική απώλεια χρημάτων. Μην είστε τόσο σκληροί στις διαπραγματεύσεις για τους στόχους και την καριέρα σας γιατί θα σας περιορίσουν και αυτό δεν θα σας αρέσει καθόλου. Όχι ότι δεν θα ανακάμψετε σύντομα αλλά στιγμιαία μπορεί να αισθανθείτε μία μικρή ήττα.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Βάλλεστε πάλι εσείς που είστε  γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο από εντάσεις, που προκαλούνται επειδή εσείς δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και από την άλλη πλευρά η οικογένεια, η πατρίδα, η μητέρα κτλ, σας εκνευρίζουν και σας φέρνουν αντιμέτωπους με ξαφνικές  καταστάσεις που πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσετε. Επίσης αρχίζετε να επικοινωνείτε και να διαπραγματεύεστε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και τους στόχους σας, ένα θα σας πω μόνο, το παρασκήνιο δεν αφήνει τις ιδέες σας να βγουν στην επιφάνεια. Άμεσα όμως θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας την επόμενη εβδομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ.  Έχετε να κάνετε με ανθρώπους που σας ανταγωνίζονται και δεν (παίζουν) καθαρά, συκοφαντίες και ανατροπές σας πιέζουν ψυχολογικά. Οπότε αυτό που πρέπει να προσέξετε πιο πολύ είναι την ψυχική σας υγεία. Οι παρέες, οι φίλοι και ίσως οι συγγενείς, σας στεναχωρήσουν με τα λόγια τους ή με τις υπόγειες πράξεις τους. Όμως μην καταβάλλεστε από μικρότητες, θα καταφέρετε να αναπτύξετε τις άμυνες σας και θα αναγνωρίσουν τις καλές σας προθέσεις. Άλλωστε και εσείς μπορεί να προβείτε σε μυστικές συζητήσεις για την προώθηση των δικό σας θέσεων.    

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 07:08

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online