ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24 – 30/9... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ.

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Φροντίστε με αγάπη τον εαυτό σας, γιατρέψτε τις πληγές σας και μετά βοηθήστε αν μπορείτε και τους άλλους να βρουν το δρόμο τους.     

ΚΡΙΟΣ.  Θα πρέπει να σας διαχωρίσω για την πρόβλεψη της εβδομάδας, έτσι λοιπόν εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα αισθάνεστε ότι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φώς σας πληγώνουν αλλά και σας κάνουν πιο ώριμους από εδώ και στο εξής. Η δυναμικότητα όμως δεν θα σας λείψει. Μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά σας με τον σύντροφο και μην βγάζετε τις φοβίες σας με επιθετικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι αν αποδεχτείτε την κατάσταση θα μπορέσετε να βρείτε και την λύση. Οι υπόλοιποι βρίσκετε τρόπους να ανταπεξέρχεστε και να ελίσσεστε πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί από 21-26/4 περίπου, πρέπει να μειώσετε το άγχος και την κούραση γιατί τα ψυχοσωματικά προβλήματα καραδοκούν. Ίσως κάποιες ιδέες σας να μην πάρουν (σάρκα και οστά) προς στιγμή και να απογοητευτείτε, όμως δεν πρέπει να χάσετε το δυναμισμό σας. Οι υπόλοιποι του ζωδίου με ηρεμία και μέθοδο έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε τις καταστάσεις προς όφελος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η πανσέληνος αυτή θα σας δείξει τι αξίζει και τι όχι ή ακόμα καλύτερα τι σας δίνει χαρά και τι σας ενοχλεί στις παρέες σας και γενικά σε συλλογικούς χώρους. Μπορεί προς στιγμή να απογοητευτείτε από κάποια συμπεράσματα που θα βγάλετε, όμως έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να υιοθετήσετε καινούργιες ιδέες ή να βάλετε στην ζωή σας νέους ανθρώπους. Πολλές φορές μπορεί να αισθάνεστε εσωτερικές ξαφνικές απογοητεύσεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε, μην αφήσετε αυτό να σας καταβάλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Άμεσα θα επηρεαστείτε από την πανσέληνο αν και δεν έχετε πλανήτες στο δικό σας ζώδιο, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Έχετε να αντιμετωπίστε τα (τραύματα) που υπάρχουν στην οικογένεια και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην σχέση σας με τον σύντροφο ή σε σχέση με τις συνεργασίες και την καριέρα. Στο τέλος της εβδομάδας θα ψάξετε για λύσεις που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας ίσως κάπως διαφορετικά από ότι εξ αρχής σχεδιάζατε. Εσείς που έχετε γεννηθεί από 10-16/7 αναπτύξτε τις φιλοδοξίες σας.

ΛΕΩΝ.  Ότι και αν κάνετε για να φτιάξετε την καθημερινότητα ή να βρείτε ανταπόκριση θετική στο χώρο εργασίας, δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποκαλύψεις θα γίνουν στην συνεργασία με άτομα του εξωτερικού ή από ανθρώπους που θα έχουν  τελείως διαφορετική νοοτροπία από την δικιά σας. Δυνατές συνεργασίες και επικοινωνία σας δίνουν λύσεις. Πάντα αυτό το διάστημα να ελέγχετε το περιβάλλον σας και να το αξιοποιείτε ή να το απορρίπτετε ανάλογα με τις εκτιμήσεις σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η πανσέληνος θα σας δείξει ότι τα οικονομικά σας θα θέλανε καλύτερη διαχείριση ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, για ακόμα μια φορά πιέζεστε από λάθη του παρελθόντος. Επίσης πρέπει να δώσετε πιο μεγάλη προσοχή, από πού γίνονται οι διαρροές και βρίσκεστε συχνά (χρεωμένοι) μήπως εσείς δεν κάνετε σωστή εκτίμηση των καταστάσεων;  Αντιδράστε δυναμικά και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας προς το τέλος του μήνα, ώστε να βρείτε τις λύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας αποφέρουν κέρδος.

ΖΥΓΟΣ.  Έχετε τον ήλιο που σας κάνει πρωταγωνιστές, και ο Ερμής επίσης στο ζώδιο σας, αγωνιστείτε και πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν χαρά. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα είστε αντιμέτωποι με πληγές του παρελθόντος που προέρχονται από την ίδια την οικογένεια και πολύ πιθανόν από σύντροφο ή συνεργασίες. Βρίσκετε χαμένα κομμάτια του εαυτού σας που είχατε καλά κρυμμένα, αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την (αποκάλυψη) για να προχωρήσετε μπροστά με αυτογνωσία. Οι υπόλοιποι του ζωδίου προχωράτε πάρα τα εμπόδια και σιγά-σιγά έχετε οικονομική βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Έρχεται αυτή την εβδομάδα η πανσέληνος να σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας. Ψυχολογικά αίτια σας κάνουν να μένετε πίσω, δεν σας κρύβω ότι πρέπει να προσέχετε κρυφές ενέργειες και συκοφαντίες που προέρχονται από το περιβάλλον σας. Όμως και εσείς έχετε σχέδια που δεν τα έχετε αποκαλύψει ακόμα. Βάλτε σε μια τάξη στις σκέψεις σας, αντιδράστε δυναμικά και πάρτε πρωτοβουλίες σε ότι έχει σχέση με την οικογένεια σας. Η προσωπικότητα σας είναι έντονη, μπορείτε αν θέλετε αυτό το διάστημα να ανασυνταχτείτε και να κοιτάξετε πάλι μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχουν να αντιμετωπίσουν οικονομικές απώλειες από μία ιδέα που δεν απόφερε καρπούς. Ίσως δεν αξιολογήσατε σωστά ένα σχέδιο και σε κατάσταση υπέρμετρης αισιοδοξίας, αποφασίσατε να το κάνετε πράξη και τώρα αποκαλύπτεται ότι ήταν λάθος επιλογή. Όμως έχετε λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αρκεί να μην ασχολείστε άσκοπα με θέματα άλλων και να επικεντρωθείτε στις δικές σας φιλοδοξίες και στόχους. Υπάρχει προοπτική να φτάσετε στο σκοπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η πανσέληνος θα γίνει αισθητή σε όλους, όμως αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου από 22-31/12 θα έχουν απτές ενδείξεις ότι έχουν αποτύχει με την σκληρή συμπεριφορά τους σε ότι αφορά την οικογένεια και την καριέρα. Οι καταπίεση που τώρα ασκείται επάνω σας από άτομα κύρους και οικογένειας, σας αποκαλύπτουν ότι πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσετε και αυτό σας πιέζει. Οι υπόλοιποι του ζώδιου έχουν την δυνατότητα να εκπληρώσουν μέσα από αγώνα και φυσικά αυτογνωσία αρκετούς στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Ενώ την πρώτη μέρα της εβδομάδας προάγετε πολύ η διπλωματία με ανθρώπους του εξωτερικού ή σε άλλη περίπτωση μπορείτε να αναπτύξετε τις ιδέες σας με επιτυχία. Σκιάζει το όλο κλίμα η τάση του περίγυρου να προσπαθεί να σας βγάλει από το (παιχνίδι), μήπως και εσείς δείχνετε ότι παραιτήστε ή ότι έχετε πια κουραστεί; Αυτή η πανσέληνος είναι σε θέση να σας αποκαλύψει πια άτομα και πιες καταστάσεις σας υπονομεύουν. Κάντε μια λίστα και αρχίστε να διαγράφετε. Προς το τέλος της εβδομάδας μπαίνετε πάλι να διεκδικήσετε μερίδιο από την πνευματική σας εργασία.

ΙΧΘΥΕΣ.  Έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει θα σας ρίξουν την διάθεση. Εάν έχετε εκκρεμότητες με δάνεια ή κληρονομικά πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να έχετε αποκαλύψεις που δεν το περιμένατε. Να προσέχετε μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί κρυφά εμποδίζει τα συμφέροντα σας. Δεν αφήνετε όμως χωρίς απάντηση τις προκλήσεις και τους (πληρώνετε με το ίδιο νόμισμα). Θα σας έλεγα να μην εμπιστεύεστε ότι σας λένε για οικονομικά θέματα και περισσότερο ότι αφορά επενδύσεις. Είναι μεταβατική περίοδο για αυτό να μην ανησυχείτε υπέρμετρα.                       

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online