ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 19-25/11... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Το φώς το έχουμε μέσα μας, αν αισθανθούμε ότι «σκοτεινιάζει» ας ανοίξουμε τον εαυτό μας, θα λάμψει ο τόπος.    

ΚΡΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα αγωνιστείτε για τις ιδέες σας με ένα τρόπο φανατικό. Όλο αυτό απορρέει και από φοβίες. Εάν σκεφτείτε να υπερασπιστείτε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο να προσέξετε να μην ενεργήσετε  απερίσκεπτα ή αν πάτε ένα ταξίδι πρέπει να προσέχετε να οργανωθείτε σωστά. Στα μέσα της εβδομάδας αναλαμβάνετε σημαντικό ρόλο για να διαδώσετε μια ιδέα ή μια φιλοσοφία για την οποία είστε ένθερμοι υποστηρικτές. Οι άνθρωποι που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρων αυτό το διάστημα για οποιοδήποτε τομέα σας απασχολεί θα έχουν ακαδημαϊκή μόρφωση ή θα είναι από το εξωτερικό. Αν σπουδάζετε ή μελετάτε είναι ένα καλό διάστημα να δώσετε εκεί όλοι την ενεργητικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα. Αν και εκεί πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή, το πρώτο που φαίνετε να σας βοηθά είναι τα χρήματα τρίτων.  Μάλλον όλο αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε κρυφές πηγές εισοδήματος ή κάποιον αφανή χρηματοδότη. Οι ανορθόδοξοί τρόποι για να έχετε έσοδα δεν ευνοούνται. Εσείς πιο πολύ του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις ομάδες που συναναστρέφεστε. Τα εμπόδια στην καθημερινότητα είναι σαφώς λιγότερα. Συναισθηματικά σας ενδιαφέρει ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αυτή η πανσέληνος 23/11 γίνετε στην πρώτη μοίρα του ζωδίου σας. Είστε πιο ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί. Στις 20/11 μην υπερβάλετε κάντε σωστές επιλογές γιατί οι συνεργασίες σας δέχονται επίθεση από άτομα κύρους, υπάρχει περίπτωση να υπερβάλετε χωρίς να μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας. Έχετε απέναντι σας ανθρώπους που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σας, δεν έχετε παρά να λάβετε υπόψη σας τα υπέρ και τα κατά και λίγο αργότερα να αποφασίσετε. Σε περίπτωση που αφορά την σχέση με το σύντροφο σας να ξέρετε ότι έχει καλές προθέσεις απλά είναι φορτισμένη ή ατμόσφαιρα από την πανσέληνο και αφορά προσωπικά εσάς ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Ευνοούνται οι συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Αρκετή δουλεία που θα σας αποφέρει κέρδη και προαγωγή, αν βέβαια δεν παρασυρθείτε από επιπολαιότητα, που θα απορρέει από κάποιες ιδέες που δεν βοηθούν την εξέλιξη σας. Οπότε εσείς ειδικά που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, αποφύγετε τις υπερβολές και δεχθείτε την καθημερινότητα όπως είναι. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε focus στα συναισθήματα σας καθώς και μια ανασκόπηση προηγούμενων επιλογών. Όμως ότι έχει σχέση με την εργασία σας, σας βοηθά να ξεπεράσετε τα παλιότερα προβλήματα. Κάποιο άτομο στο χώρο της δουλείας μπορεί να σας βοηθήσει και να σας διδάξει. Η οικογένεια σας βοηθά και το σπίτι σας γίνετε ο χώρος που ηρεμείτε.

ΛΕΩΝ.  Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να εκφραστείτε και να βρείτε υποστηρικτές. Έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφα να δημιουργήσετε να βρείτε χαρά στην ζωή σας. Προσοχή στις 20/11, γιατί θα υπερβάλετε και το πάθος θα ξεπεράσει τα όρια, πριν να δράσετε καλό θα είναι να προηγηθεί σκέψη ώστε να μετριάσετε την ορμή σας. Εκφράστε στους ανθρώπους που αγαπάτε τα συναισθήματα σας, είναι μία πανσέληνος  στις 23/11 που δείχνει την καλή σας διάθεση. Ανοίγει σιγά-σιγά ένας κύκλος γνωριμιών που θα σας βάλει σε μια ομάδα που θα σας εξυπηρετήσει σε διάφορα θέματα. Δημιουργική εργασία και ευχάριστες στιγμές. Βάλτε τις προϋποθέσεις ώστε να γίνουν πιο αρμονικές οι σχέσεις σας με των περίγυρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Σας απασχολεί η οικογένεια και έχετε έντονη ανάγκη να την έχετε γύρω σας. Πολύ πιθανό είναι να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι σας. Αντιμετωπίστε μια επίθεση που μπορεί να έρθει από συνεργάτη ή σύντροφο με σύνεση, γιατί διαφορετικά μπορεί να πάρει διαστάσεις. Εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας προβληματίζει αν θα καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας. Μάλλον θα αισθανθείτε μία αστάθεια που θα απορρέει από τον διχασμό μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Τα οικονομικά βελτιώνονται. Θα υπάρχει θετική εξέλιξη σε κάποια θέματα σπιτιού που σας απασχολούσε. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από 4/12.              

ΖΥΓΟΣ.  Τώρα ξέρετε τον τρόπο που μπορείτε να γοητέψετε τους γύρω σας. Θέλετε αυτό το διάστημα να περάσετε καλά και κατά πάσα πιθανότητα θα τα καταφέρετε. Αρχίστε να μπαίνετε σε μία είδους εκπαίδευση αφού πρώτα κάνετε μια έρευνα για το τι σας ταιριάζει. Έχετε την συμπαράσταση τον ανθρώπων που συναναστρέφεστε καθημερινά, ίσως και κάποια άτομα που είχατε να τα δείτε καιρό να επιστρέψουν. Στην εργασία ίσως να έχετε προβλήματα και αυτό σας βάζει σε σκέψεις. Η καθημερινότητα δεν είναι εύκολη, κάθε φορά έχετε και ένα εμπόδιο που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Όλο αυτό δεν σας αφήνει να είστε ανέμελοι. Θέματα υγείας ενός συγγενή μπορεί να σας απασχολήσει.             

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Έχετε να παλέψετε με τα πάθη σας, και την καταναλωτική σας μανία. Κάντε μια νέα αρχή και βρείτε λύσεις που θα σας αποφέρουν κέρδη, τώρα μπορείτε να ξανά μελετήσετε κάποιο σχέδιο από το παρελθόν και λίγο αργότερα να το βάλετε σε εφαρμογή. Αυτό που σας κρατά πίσω είναι τα ερωτικά σας απωθημένα. Λάθη οικονομικά ή συναισθηματικά σας κρατούν πίσω. Να γίνετε πιο δημιουργικοί και από εκεί να αντλήστε ευχαρίστηση, μην προκαλείτε διαμάχες. Μια σχέση που ζει στο παρασκήνιο εδώ και καιρό ενώ είχατε στο μυαλό σας να την διακόψετε, συνεχίζετε, αυτή η σχέση μπορεί να είναι συναισθηματική ή οικονομική. Προσοχή να μην υπερβάλετε και με το παραμικρό μετά απογοητεύεστε. Εύνοια στα οικονομικά αρκεί να ανατρέξετε στο παρελθόν και να διδαχτείτε από αυτό.                

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Στην πανσέληνο που γίνετε απέναντι σας, έχετε σύμμαχο τον Δία και πολύ κοντά τον Ερμή με την διαφορά ότι είναι ανάδρομος. Βλέπετε τους άλλους (συντρόφους, συνεργάτες κτλ.) με μια ευχάριστη διάθεση και σκέπτεστε να δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν. Η διαφορά είναι ότι άμεσα μπορεί να υποστείτε την κριτική από τους οικείους σας. Σας «πολεμούν» για αυτή την τάση που έχετε να βλέπετε μόνο την θετική πλευρά των πραγμάτων. Αρχίζουν και παίρνουν πιο θετική τροπή θέματα που έχουν σχέση με την κοινωνική σας ζωή. Βρίσκεστε πάλι με ανθρώπους που τους είχατε υπό αίρεση και αποτελούσαν την ομάδα που ήσασταν μέλος. Τώρα έχετε την άνεση να συμπορευτείτε με την παρέα σας ή με μια ομάδα που μπορεί να είναι σύλλογος, κόμμα, ομοϊδεάτες κτλ.           

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Οι ανασφάλειές σας αναζωπυρώνονται, έχετε και εσείς αυτό το διάστημα την τάση να μεγαλοποιείτε τις φοβίες σας. Ειδικά   εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ψυχοσωματικά προβλήματα, θα ήταν ευχής έργον να βρείτε την ισορροπία μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού. Η μεγάλη ευαισθησία έχει παραγκωνίσει την λογική κάτι που από μόνο του είναι παράξενο για έναν Αιγόκερω. Θα έχετε λεκτική επίθεση, προσπαθήστε να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ανθρώπου που είναι ανήμποροι, όπως και εσείς θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Ότι αφορά την καριέρα σας και τους στόχους αρχίζουν και πάλι τα πράγματα να προχωρούν ίσως αποκτήσετε συμμαχίες που θα σας βοηθήσουν.          

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Δεν έχετε σκοπό να το βάλετε κάτω, έστω και με ένταση θα διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας. Στον ιδεολογικό χώρο που βρίσκεστε ή στην ομάδα (εταιρία κτλ.) που ανήκετε θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Το ότι μπορεί  να είστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτές τις ομάδες οικονομικά δεν βοηθά στην εξομάλυνση της σχέσεις σας. Έχετε την δυνατότητα όμως να κάνετε μια νέα αρχή. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά σας βοηθά να γίνετε αγαπητοί για τις ιδέες σας. Άνθρωποι διαφορετικοί από εσάς έρχονται πιο κοντά σας. Ερωτικά θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή έστω και αν υπάρχει ακόμα αστάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ.  Έχετε δώσει μεγάλο αγώνα και περιμένετε πολλά από την δουλειά σας ή από την καριέρα σας γενικότερα. Όμως οι εντάσεις δεν ωφελούν, ακόμα και αν διαφωνούν κάποιοι με τον δικό σας τρόπο σκέψεις ή με τα σχέδια σας, αν δεν παρεκτραπείτε θα έχετε καλά αποτελέσματα. Αυτό είναι πιο έντονο για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ενώ εσείς του τελευταίου δεκαημέρου αρχίζουν και δουλεύουν προς όφελός σας οι προϋποθέσεις να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν ή κληρονομιά κτλ. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ή ένταση και τα νεύρα που πολλές φορές θα σας οδηγήσουν σε αψυχολόγητες αντιδράσεις.                 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πιο καλή η μοναξιά.... ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ.... »

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online