Η Excite Holidays δυναμικά και στην Ελλάδα....

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 


Την έναρξη της παρουσίας της στην Ελλάδα γιόρτασε η Excite Holidays σε ένα υπέροχο πάρτυ όπου είχαν προσκληθεί τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας και οι συνεργάτες της εταιρίας.

ΑΘΗΝΑ, 17/9/2019 - Μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και με γραφεία σε πολλές πόλεις του κόσμου, η Excite Holidays ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη των λειτουργιών της και στην Ελλάδα.

Η Excite Holidays επέλεξε ένα πρωτότυπο και ζεστό χώρο τη mavili beach όπου με τους συνεργάτες της, τα τουριστικά γραφεία, ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την ελληνική αγορά προωθώντας στη χώρα μας όλες τις υπηρεσίες της.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Excite Holidays διαθέτει πάνω από 400.000 συμβόλαια σε όλο τον κόσμο, με 25.000 δικά της συμβόλαια απευθείας με ξενοδοχειακές μονάδες, με ιδιαίτερη έμφαση στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη, την Ελλάδα, και στις κυριότερες πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ φυσικά είναι το νούμερο ένα στην Αυστραλία και το Μπαλί της Ινδονησίας που αποτελούν πολύ αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς. Επίσης, η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 100.000 δραστηριότητες, και 1.250 transfers σε πάνω από 100 χώρες, ενώ είναι αποκλειστικά B2B, δηλαδή απευθύνεται μόνο σε τουριστικά γραφεία. Με αυτή τη στρατηγική, η εταιρία αποτελεί στήριγμα για τα τουριστικά γραφεία σε όλο τον κόσμο και έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί ώστε να αποτελεί ένα βασικό προμηθευτή τουριστικών υπηρεσιών μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας.

 

00A17A45.jpg

 

Ο κος Γιώργος Παπαϊωάννου, διευθύνων σύμβουλος της Excite Holidays

 

 

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου καλωσόρισε τους καλεσμένους και εκ μέρους και του συνιδρυτή της Excite Holidays Νίκου Σταυρόπουλου ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα τουριστικά γραφεία για τη στρατηγική της εταιρίας που είναι «στο πλευρό», όπως χαρακτηριστικά τόνισε "του τουριστικού πράκτορα σε όλο τον κόσμο αλλά και ιδιαίτερα στις χώρες που δραστηριοποιείται όπως το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όπου είναι και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στην Ταϊλάνδη, στο Λονδίνο, στο Λος ‘Αντζελες, στην Νέα Ζηλανδία, στην Σιγκαπούρη και φυσικά τώρα και στην Αθήνα."

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος ως Έλληνας της Αυστραλίας που λανσάρω την Excite Holidays μια εταιρία που γεννήθηκε πριν 17 χρόνια στο Σίδνευ της Αυστραλίας, σήμερα στην Αθήνα και την Ελλάδα. Είμαστε εδώ και 17 χρόνια στο πλευρό του τουριστικού πράκτορα και από αύριο και στο πλευρό του Έλληνα τουριστικού πράκτορα για να τον υποστηρίξουμε με πολύ καλές τιμές αλλά και με εξαίρετες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.", είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παπαϊωάννου.

 

 

 17/9/2019

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 13:37

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online