Το Polis Hammam εξαγνίζει και απογειώνει τις αισθήσεις.

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

Το Χαμάμ είναι μια από τις παλαιότερες ιεροτελεστίες καθαρισμού και εξαγνισμού. Η εμπειρία της λουτρικής περιποίησης από την Ανατολή εξαγνίζει το σώμα και την ψυχή. Αυτή η αρχαία παράδοση ενέπνευσε τους δημιουργούς  να  αναβαθμίσουν τη περιοχή του Ψυρρή  και να φτιάξουν ένα υπέροχο χώρο το Polis Hammam. Ένα αυθεντικό παραδοσιακό χαμάμ στο κέντρο της Αθήνας.

Πάρα πολλοί επισκέπτες,  καθημερινά, αναζητούν τη κατάλληλη θεραπεία , για να μπορέσουν να χαλαρώσουν, να θεραπευτούν, να ηρεμήσουν και να αφήσουν το πνεύμα τους να γαληνέψει.

Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο από τα παλαιότερα στελέχη του Polis Hammam , μέσα στις εγκαταστάσεις,  είναι κοντά στους επισκέπτες καθόλη  τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο και πετυχαίνουν να δημιουργούν κλίμα χαλάρωσης και ευεξίας.

Τα χαμάμ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της κουλτούρας,  καθώς ήταν μέρη συναντήσεων, κοινωνικών συναναστροφών, εξαγνισμού του σώματος και της ψυχής, χαλάρωσης και ξεκούρασης,  αλλά παράλληλα εξυπηρετούσαν και τις πρακτικές ανάγκες καθαριότητες γιατί ελάχιστα σπίτια είχαν τις ανέσεις ενός λουτρού.

Στο Polis Hammam θα βρείτε τον κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο με τον εντυπωσιακό τρούλο, τον πολυγωνικό μαρμάρινο πάγκο, τις σκαλιστές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά από τις παραδοσιακές βρύσες, όπου γίνεται όλη η ιεροτελεστία της αυθεντικής λουτρικής περιποίησης, σε συνδυασμό με όλα τα παραδοσιακά ενδύματα και υλικά, καθώς και την απαραίτητη χαλάρωση σε ειδικούς χώρους, με τσάι, λουκούμι, γλυκό κουταλιού, φυσικούς χυμούς

.

Η υπεύθυνη ma rketing κα Κρίστυ Πουλιάση  είναι πάντοτε έτοιμη να προσφέρει τις επαγγελματικές  εμπειρίες  της σε ότι χρειαστούν οι πελάτες του Polis Hammam.

Η διάθεση περισσεύει σε όλα τα επίπεδα και οι επισκέψεις αυξάνονται γιατί  όλοι αναγνωρίζουν  την υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Είναι  η κατάλληλη στιγμή να χαρίσετε ένα δώρο στον ευατό  σας και να αναλάβουν οι  επαγγελματίες του χαμάμ   να κάνουν τις στιγμές σας μοναδικές.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online