Το Casa di Luce, το μοναδικό boutique hotel, με θεραπείες Αγιουβέρδα.

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

Η διαμονή στο Casa di Luce είναι μια μοναδική εμπειρία. Το boutique hotel φτιάχτηκε  με αρχικό σκοπό να φιλοξενεί η κα  Λουκία Καπρέττο  τους φίλους και τους συγγενείς της από το εξωτερικό και να τους δώσει έτσι την ευκαιρία να ζήσουν και να αγαπήσουν την χώρα στην οποία και εκείνη επέλεξε να μείνε και να δημιουργήσει  ξενοδοχειακή μονάδα, την Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο Casa di Luce παρέχει  εναλλακτικές  θεραπείες  που βασίζονται στις αρχές της Αγιουβέρδα.

Η θετική ενέργεια που σε κατακλύζει κατά τη διάρκεια της παραμονής σου, σε συνδυασμό με τις θεραπείες που επιμελείται  η ίδια με τους συνεργάτες της, σου δίνει το απόλυτο αίσθημα της ευεξίας και της τόνωσης.

Το πρωινό της που βασίζεται σε βιολογικά προϊόντα , με σπιτική φροντίδα και  πολλά θρεπτικά συστατικά,  είναι μια ακόμη πολυτέλεια  που αναδεικνύει την υψηλή παροχή υπηρεσιών του Casa di Luce.

Σε μια υπέροχη  τοποθεσία , που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, η πολυτέλεια συναντά την ευεξία και τη σπιτική φροντίδα της Λουκίας και του Άλφερντ.

Στο Casa di Luce το κάθε δωμάτιο έχει τη δική του ταυτότητα, με υπέροχη   θέα  και πολλές ανέσεις

Το συνιστούμε για μικρές αποδράσεις και θεραπείες που θα σας επιτρέψουν να νοιώσετε καλύτερα και να διώξετε το άγχος και το στρες από επάνω σας.

Η Ιταλία συναντά την Ελλάδα σε  ένα μοναδικό στολίδι σε μια ήσυχη  περιοχή της Αγίας Μαρίνας, λίγο πιο έξω από την Αθήνα.  

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online