Νήσος Σάμος το πλωτό παλάτι κερδίζει τη μάχη της ακτοπλοΐας.....

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

Το ταξίδι μας με το NISSOS SAMOS, για Χίο-Μυτιλήνη,  ήταν μια ευχάριστη εμπειρία.  Ο πλοίαρχος κ. Γιώργος Αρβανίτης και το πλήρωμα του είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου επιβάτη.  
Εξωτερικά το καράβι-πλωτό ξενοδοχείο  είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στο Πέραμα και το αρχοντικό μαύρο-μπλε του χρώματος  της HELLENIC SEAWAYS, του δίδει ιδιαίτερο κύρος.
Το μέγεθός του δεν κρύβεται, αφού τα 192 μέτρα μήκους και τα 30  μέτρα πλάτους, αναδεικνύουν την αρχοντιά του.

Οι όμορφοι και άνετοι χώροι του καθιστούν το πλοίο στολίδι του Βορείου Αιγαίου, που ενισχύεται και από το πολύ άνετο και γρήγορο ταξίδεμά του.

Το Νήσος Σάμος διαθέτει 673 πολύ άνετα αεροπορικού τύπου  καθίσματα, που βοηθούν πολύ στο καταμερισμό και στην άνεση  των επιβατών. Διαθέτει δωρεάν Wi-fi και τηλεοράσεις στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους, αλλά ακόμα και στα ανοιχτά καταστρώματα με τους καναπέδες.
Υπάρχει  σαλόνι με μεγάλα παράθυρα που μπορεί ο επιβάτης να θαυμάσει το γαλάζιο του Αιγαίου.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν  ωραίες  αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, που κάνουν το ταξίδι ευχάριστο και τη παραμονή στο πλοίο μια ωραία εμπειρία.

Οι καμπίνες του άνετες και καλοφροντισμένες από το προσωπικό του πλοίου, σου δημιουργούν την αίσθηση διαμονής σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Η ώρα του γεύματος είναι μια ευχάριστη στιγμή, αφού μπορείς παράλληλα με τις πολλές  επιλογές φαγητού που έχεις, να κάνεις κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις στην ευρύχωρη σάλα του.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ενημερώνουν και  φροντίζουν για τη κάθε λεπτομέρεια του γεύματος σου.

Το ταξίδι με το πλωτό ξενοδοχείο ΝΗΣΟΣ  ΣΑΜΟΣ ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των επιβατών και  δίνει τη δυνατότητα  να ξεφύγεις από τις έγνοιες και τα προβλήματα σου.

Η Hellenic Seaways  πρωτοπορεί και κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 13:35

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online