Τριανταφυλλένιες παραγωγές μαγνητίζουν τα βλέμματα στη Κύπρο.

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

Η ανεξερεύνητη  πλευρά της όμορφης  Κύπρου κρύβει ένα θαυμασμό που δύσκολα συναντάς κάπου αλλού.

Οι επιχειρηματίες και οι  κάτοικοι δίνουν το καλύτερο τους ευατό για να ανταποκριθούν στις υψηλές προκλήσεις και πάντοτε αναζητούν  πρώτες ύλες με πολλαπλή χρησιμότητα για τον άνθρωπο.

Το ταξίδι του τριαντάφυλλου ξεκίνησε  μέσα στα μονοπάτια του χρόνου, από τα  λικνίσματα του μύθου και της ιστορίας, περνώντας από τον αρχαίο κόσμο, στην Κίνα, στην Ινδία, στην Περσία, στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, στη Ρώμη για να γοητεύσει, να λατρέψει,  να ομορφύνει, να νοστιμίσει, να στολίσει, αλλά και να θεραπεύσει.  Ένα ταξίδι που πέρασε από τα μέρη μας, αφήνοντας απλόχερα τα μυρωμένα αχνάρια του στην Κύπρο. Μια μαγική περιπλάνηση που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας, στις βουνοπλαγιές του Αγρού σε υψόμετρο 1100  μέτρων   ,στις βιοκαλλιέργειες της  οικογένειας Τσολάκη.

Η τρίτη κατά συνέχεια γενιά,  κι από τις αρχές του περασμένου αιώνα

καλλιεργεί  την τριανταφυλλιά στον τόπο της, πιστή  στην παράδοση, στις ισορροπίες της φύσης και στις άπειρες εκμυστηρεύσεις της. Σεβάστηκαν  τη σοφία του χρόνου, την επιτυχία των τριαντάφυλλων. Ακολούθησαν  τα χνάρια των πρωτοπόρων γονιών τους , συνεχίζοντας την παράδοση της παραγωγής ροδοστάγματος.  

Εμπνευστήκαν  από τον πλούτο και την αρμονία των δώρων της φύσης. Κοιτάζοντας  μπροστά,  διευρύνανε  την γκάμα των προϊόντων τους , προσανατολισμένοι στην εξέλιξη της έρευνας και της τεχνολογίας, χωρίς να αλλοιώνουν τη τεχνική και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούσαν οι προηγούμενες γενιές. Γεννήθηκε η  Venus Rose Cosmetics που κατακτά τον κόσμο και επιβεβαιώνει τη φήμη της.

Η καθαρότητα των υλικών  και η άριστη επεξεργασία  τους , δικαιώνει τις προσπάθειες της Άντριας, του Χρήστου και των υπολοίπων μελών της οικογένειας Τσολάκη.

Το ροδέλαιο είναι αντιφλεγμονώδες, αντικαταθληπτικό, σπασμολυτικό, αφροδισιακό, κατασταλτικό, διεγερτικό της πέψης, διουρητικό, ήπιο αντισηπτικό, καθαρτικό, τονώνει τα νεύρα και της κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζει τον κύκλο της περιόδου, ηρεμεί κι ενυδατώνει.

Καλλυντικά ομορφιάς και προστασίας, ποτά και πάρα  πολλά είδη, με κύριο συστατικό το τριαντάφυλλο,  σας περιμένουν να σας αναζωογονήσουν και να σας αποπλανήσουν……Αξίζει να τα δοκιμάσετε.

Η περιποίηση και η φροντίδα έχουν ονοματεπώνυμο την οικογένεια Τσολάκη.

Άριστα πράττει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να επισκεφθούν τον Αγρό και την Venus Rose Cosmetics.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online