Στο Artisanal η πρόκληση συναγωνίζεται τη πολυτέλεια.

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

Φιλοξενία, εξυπηρέτηση, ευγένεια, άριστη ποιότητα στην πρώτη ύλη, γεύση, χαλάρωση, επαγγελματισμός,  τέχνη και αισθητική είναι τα συστατικά που συνθέτουν την εικόνα του Artisanal.

Το φιλόξενο στέκι ,στα βόρεια προάστια, των κκ Φώτη  Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου ικανοποιεί και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Με υπευθυνότητα και προσήλωση στις νέες προκλήσεις τα στελέχη του Artisanal  υποδέχονται,  τους καλεσμένους  στις επαγγελματικές τους συναντήσεις  και τους δημιουργούν κλίμα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η κουζίνα του Artisanal χαρακτηρίζεται πλέον από τον διακριτό μεσογειακό της προσανατολισμό με σαφείς αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

Οι τιμές του είναι πάρα πολύ λογικές και παρέχουν τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να τους επισκέπτεται.

Οι επιλογές  είναι πολλές,  μεταξύ ενός άρτια επιλεγμένου brunch , ενός γευστικού  και ελαφρού γεύματος που προσφέρεται μέχρι αργά το απόγευμα ή ενός  δείπνου.  Οι επιλογές από το bar  είναι υψηλών  προκλήσεων  και καλύπτουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Στο Artisanal νοιώθεις την αίσθηση της σπιτικής φροντίδας,  με τη διακριτή  πολυτέλεια να συμπληρώνει τη κάθε επιλογή σου.

Είναι το σημείο συνάντησης όλων των απαιτήσεων. Τα επαγγελματικά ραντεβού δίνουν τη σκυτάλη σε γαστρονομικές περιπλανήσεις  και το bar συμπληρώνει τα ενδιάμεσα κενά .

Το Artisanal φόρεσε τα γιορτινά του και  περιμένει να σας ξελογιάσει……

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online