Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Celestyal Cruises η πιο προκλητική εμπειρία που σε αποπλανεί....

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

Η κρουαζιέρα ξεσηκώνει τις αισθήσεις  και ενδυναμώνει τις σχέσεις. Δίνει τη δυνατότητα να δεις πολλά μέρη, να έχεις πολυτέλεια και ασφάλεια.

Κάθε μέρα  ξυπνάς σε διαφορετικούς μαγευτικούς προορισμούς, που θα σε καλούν να τους εξερευνήσεις , και όλα  είναι σχεδιασμένα ακριβώς όπως τα θέλεις- με μόνη εξαίρεση ότι θα τα έχουν φροντίσει άλλοι για εσάς  κι η μόνη απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε, θα είναι σχετικά με το χρώμα του μαγιό που θα φορέσετε στην επόμενη παραλία που θα επισκεφθείτε.

Οι ξεχωριστές κρουαζιέρες της Celestyal Cruises ικανοποιούν και το πιο απαιτητικό πελάτη, παρέχουν ελευθερία  χρόνου και τα προγράμματα εκδρομών  τους  καλύπτουν κάθε επιθυμία.

Η Celestyal  προτείνει ιδιαίτερο τρόπο διακοπών, με μοναδικά, προνομιακά πακέτα, που περιλαμβάνουν φοβερές εξορμήσεις σε όλους τους προορισμούς της κρουαζιέρας, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας όσο είσαι επάνω στο κρουαζιερόπλοιο, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών και φυσικά, την εμπειρία της ελληνικής οινογαστρονομίας, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Η Celestyal Cruises, σου δίνει  την ευκαιρία να επισκεφτείς  αρχαίες πόλεις, θρυλικά λιμάνια και να δεις  τοπία αστείρευτης ομορφιάς, αλλά και να περιπλανηθείς   στα καλντερίμια των ελληνικών νησιών.

Τα προσωπικό της είναι  πάντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει από την ώρα αναχώρησης, μέχρι την επιστροφή σου. Τα ωράρια τηρούνται  και η ευγένεια σε συνδυασμό  με τη πολυτέλεια κάνουν τις διακοπές σου ιδιαίτερες και απολαυστικές.

Η Celestyal Cruises σε προκαλεί για  ωραίες περιπλανήσεις με ιδιαίτερο ύφος  και χρώμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 10:17

Τελευταία άρθρα από τον/την Κων/νος Σ. Μαργαρίτης