Όταν η τέχνη συναντά τη κομψότητα στο A. D. Imperial Palace Hotel.

Κων/νος Σ. Μαργαρίτης

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

Το A. D. Imperial Palace Hotel είναι ένα Boutique Ξενοδοχείο 4* αστέρων που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η τέχνη συναντά τη κομψότητα και οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη ζεστή του φιλοξενία. Υπέροχοι ζωγραφικοί πίνακες, ντεκόρ από άλλη εποχή και άνεση στους χώρους, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του A. D. Imperial Palace Hotel. Οι παροχές του βρίσκονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο και επάξια μπορεί να θεωρηθεί μια καλή επιλογή για διαμονή που θα συνδυάσει δουλειά και ευχαρίστηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Μάριος Ακαλίδης και οι συνεργάτες του είναι πάντοτε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με το ζεστό τους χαμόγελο και τη άμεση ανταπόκρισή τους.

Η Θεσσαλονίκη καμαρώνει για το καινούργιο κτίριο, στη καρδιά της πόλης, και οι επισκέπτες του το επιβραβεύουν με τις θετικές κριτικές τους.

Τα δωμάτια του σε ταξιδεύουν σε “άλλες εποχές” και ο ύπνος είναι μια απόλαυση. Το πρωινό του θέλει ενίσχυση, αλλά η ταχύτητα του προσωπικού τα καλύπτει όλα.

Το A. D. Imperial Palace Hotel αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή που αξίζει να τη ζήσετε. Στηρίζει το 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και αγαπά τη τέχνη σε όλες της τις διαστάσεις.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online