“Nα θέλω να ζω” νέο τραγούδι με την Φλώρα Xερουβείμ – στίχοι/μουσική του Αργύρη Λάμπρου

Παρουσίαση της νέας ιδιαίτερης δισκογραφικής δημιουργίας της Φλώρας Χερουβείμ με το τραγούδι “ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ” σε στίχους/μουσική του Αργύρη Λάμπρου και ενορχήστρωση/παραγωγή Τάσος Ζαφειρίου  από την δισκογραφική εταιρεία InsideOut music web Promotion.

Φλώρα Χερουβείμ

Καλλιτεχνικό βιογραφικό σημείωμα

Η Φλώρα Χερουβείμ κατάγεται από την Νάξο και γεννήθηκε στην Αθήνα.

Εμφάνισε τις καλλιτεχνικές τις ανησυχίες από τις τάξεις του Δημοτικού μαθαίνοντας πιάνο και έως το Λύκειο έλαβε διακρίσεις σε διαγωνισμούς ατομικού τραγουδιού, αλλά και ως χορωδός σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σπούδασε Καθηγήτρια Μουσικής με ειδικότητα στην κιθάρα και στο τραγούδι στην Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Εκεί εντρύφησε στην Λαϊκή & Παραδοσιακή μουσική, ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με την ξενότροπη τεχνοτροπία της soul, jazz, funk διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την μουσική της έκφραση, από την Δύση στην Ανατολή, αποκτώντας την δυνατότητα να μπορεί να ερμηνεύσει διάφορα στυλ και είδη μουσικής ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων σε σχέση με τα παιδαγωγικά, και πήρε την πιστοποίηση εξειδικευμένης επιμόρφωσης πάνω στην Ειδική Αγωγή από το ΕΚΠΑ. Ανέλαβε ως μαέστρος την διεύθυνση παιδικής χορωδίας και πενταμελούς οργανικού συνόλου κατά την παρουσίαση βιβλίου του κ. Μιχάλη Κεφάλα «Το παραμύθι του Ίωνα» στον ΙΑΝΟ. Έχει πραγματοποιήσει διάφορες εμφανίσεις στην τηλεόραση και δισκογραφικές συμμετοχές σε CD, ενώ στην προσωπική της δισκογραφία συστήθηκε με ένα δικό της τραγούδι,  «Το ταξίδι» το οποίο γνώρισε επιτυχία και στο εξωτερικό καθώς επιλέχθηκε να φιλοξενηθεί από επιλογή του σε 2 παγκόσμιες μουσικές συλλογές «Alma Paixonada (Leeloop Pista Uma)& Fiesta Latino: Latin & Latin Essentials 2021», εκπροσωπώντας την ελληνική μουσική σκηνή.  Επόμενες μουσικές δημιουργίες «Οξυγόνο», «Άκου»,  «Κάθε όνειρο έχει το τραγούδι του», και «Είσαι το δάκρυ μου».

Χορός και Θέατρο:

Ξεκίνησε με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και στην συνέχεια σπούδασε Λάτιν, Ευρωπαϊκούς και Tango Argentino με συμμετοχή σε παραστάσεις, εκδηλώσεις, αγώνες και αργότερα ασχολήθηκε με την διδασκαλία τους για τρία χρόνια.

Στο θέατρο, το 2019 πρωταγωνίστησε στην Μουσικοθεατρική παράσταση «Η Όπερα της Πεντάρας» του Μπέρτολτ Μπρεχτ ως μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Ουδείς ΑναμArtητος».

Σήμερα ασχολείται με την διδασκαλία μουσικής, σύγχρονου τραγουδιού και κιθάρας, συνθέτει μουσική και εμφανίζεται σε διάφορες Μουσικές Σκηνές. Παράλληλα σπουδάζει Μουσικοθεραπεία. Παίζει πιάνο, κιθάρα και μπαγλαμά αλλά ιδιαίτερη αγάπη έχει στην αρχαιοελληνική λύρα όπου πρωταγωνιστεί στο άλμπουμ «Αστροθάλασσα» σε συνεργασία με την Σοφία Σιάνου στο Dizi (ξύλινο πνευστό) που δημοσιοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2023.

Η τελευταία δισκογραφική δημιουργία είναι το τραγούδι single «Να θέλω να ζω» σε στίχους/μουσική του Αργύρη Λάμπρου, ενώ την ενορχήστρωση/παραγωγή επιμελήθηκε ο Τάσος Ζαφειρίου. Πρόκειται για ένα τραγούδι –πρόταση, που θα σε κερδίσει αμέσως με την εμβληματική του μουσική και την απροσδόκητη ανάπτυξη του.