Κινηματογράφος κριτική στην ταινία Rawmantic view

Η πρώτη ταινία του Ιούλιου Καίσαρα Αθανασίου Rawmantic view, είναι μια ευχάριστη ταινία δράσης, με έντονο το στοιχείο της περιπέτειας. Πρόκειται για ένα έργο που πρωταγωνιστούν νέοι ηθοποιοί με μεγάλη υποκριτική δεινότητα.

Το σενάριο και ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον Ιούλιο Καίσαρα Αθανασίου, ο οποίος καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει με τον εξαιρετικό τρόπο γραφής του αλλά και με την άψογη ερμηνεία του. Πολύ καλή και η ερμηνεία όλων των νέων ηθοποιών. Ειδική μνεία και πολλά συγχαρητήρια στους ηθοποιούς Μπέσσυ Μάλφα και Σπύρο Μπιμπίλα, οι οποίοι συμμετέχουν επίσης στην ταινία.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αθανάσιος Αθανασίου και θαρρώ να πω πως έχει άρωμα χολιγουντιανό.. Οι σκηνές και οι εικόνες του έργου εναλλάσσονται με μαεστρία και σύγχρονη ματιά.

Όμορφες εικόνες και μια υπέροχη θέα από τη Σαρωνίδα Αττικής έρχονται να προστεθούν στους λόγους για τους οποίους αξίζει να παρακολουθήσουμε το Rawmantic view! Εν αναμονή για τις νέες προβολές της ταινίας!

Συντελεστές

Σενάριο : Ιούλιος – Καίσαρ Αθανασίου

Σκηνοθεσία: Αθανάσιος Αθανασίου

Φωτισμοί: Thanos Zacks

Special effects: Βαγγέλης Κουμελάς

Make up artist: Olga Bsb

Ενδυματολόγος: Εύη Φλούσκου

Ήχος: Γιώργος Καραβούλιας

Οργάνωση παραγωγής: Κώστας Μπαδάνης

Βοηθός: Έφη Μπελεχρή

Αφίσες: Αναστάσης Σισμάνογλου

Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Βασικό Cast

Μπέσσυ Μάλφα, Σπύρος Μπιμπίλας, Ιούλιος – Καίσαρ Αθανασίου, Σταυρούλα Κωνσταντινίδη, Ανδρέας Πλεξίδας, Φάνης Τζεβελέκος, Olga Bisbikis, Απόστολος Μπαλαφούτης, Άγγελος Μπουρλάκης, Γιάννης Ζημιανίτης, Γιώργος Κόκκαλης, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Άκης Τσιβουράκης