Μετά από έξι μήνες αφέθηκε ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Δηλώσεις του Νίκου Τόσκα

lifespeed.gr


K. Mεσηνέζη
Μετά από  έφοδο της Αστυνομίας σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων, 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά, κοντά στη Γέφυρα της Ζουρίδας.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος,  φανερά αδυνατισμένος, αλλά σε καλή  κατάσταση η υγεία του.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 8 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και γυναίκες ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τις συλλήψεις όσων οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον κρατούσαν σε ειδικό χώρο πάνω από το Λογιστήριο της μάντρας, με "φρουρό" έναν Σκοπιανό.

"Ευχαριστώ " ήταν η μόνη κουβέντα που είπει στους αστυνομικούς που τον απελευθέρωσαν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μάντρα στην οποία βρέθηκε ο επιχειρηματίας δεν ήταν το μοναδικό κρυσφήγετο το οποίο χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς. Στις 4 Αυγούστου η ΕΛΑΣ έκανε έφοδο σε σπίτι στο Φραγκοκάστελλο του Δήμου Σφακίων, όπου όμως, τότε δεν βρήκαν τίποτα.


Ο  Νίκος Τόσκας  στο Ράδιο Κρήτη.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, όπου μετέβησαν ιατρός και ψυχολόγος, οι οποίοι έκριναν σε γενικές γραμμές και δεδομένων των συνθηκών, καλή την κατάσταση της υγείας του.  Εκεί βρίσκονται ο πατέρας του και μέλη της οικογένειά του.
Ο Γιάννης Λεμπιδάκης, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης, δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος για την εξέλιξη στο Ράδιο Κρήτη.

Σε αποκλειστικές  δηλώσεις στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας,  δήλωσε ότι όλοι είναι χαρούμενοι για τέσσερις λόγους:

1.γιατί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του
2.γιατί η αστυνομική επιχείρηση ήταν αναίμακτη
3.γιατί η οικογένεια δεν έδωσε λύτρα στους απαγωγείς, και
4.γιατί οι απαγωγείς και όλοι οι επίδοξοι κακοποιοί, πήραν ένα καλό μάθημα.

Ο Υπουργός είπε ότι η αστυνομία παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα κάποιους από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ωστόσο δεν διακινδύνευσε παράτολμες επιχειρήσεις, καθώς υπήρχαν σαφείς πληροφορίες για το κρυσφήγετο, και πρώτιστος στόχος ήταν να μην κινδυνεύσει ο επιχειρηματίας.

Ο κ. Τόσκας, δεν παρέλειψε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Κρήτης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης, με ένα συγκροτημένο σχέδιο και κάτω από άκρα μυστικότητα.


Κρητικοί όλοι οι συλληφθέντες

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεν ήταν μόνος του στο κρυσφήγετο. 
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν 2 άτομα επί τόπου στη μάντρα, και άλλα 6 άτομα, όλοι Κρητικοί και αναζητά τους υπόλοιπους της συμμορίας. 
Μάλιστα δύο από τους συλληφθέντες φέρονται να εργάζονταν παλαιότερα στα Πλαστικά Κρήτης, δηλαδή στην οικογενειακή επιχείρηση Λεμπιδάκη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online