Ανακαταμέτρηση των ψήφων σε δύο κομητείες, επιβεβαιώνουν την νίκη του Τ. Μπαίντεν. Η Τζάνετ Γέλεν θα αναλάβει την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Τελείωσε η ανακαταμέτρηση των ψήφων σε δύο κομητείες, στην Αριζόνα και στο Γουισκόνσινς των ΗΠΑ, που επιβεβαιώνει την νίκη του Τζον Μπάιντεν.

Ο Τζον Μπάιντεν πρόεδρος των ΗΠΑ, επέλεξε σήμερα την πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) Τζάνετ Γέλεν να αναλάβει την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών της χώρας, ενώ ανακοίνωσε και μέλη-«κλειδιά» της οικονομικής ομάδας του, η οποία θα αναλάβει να παράσχει «άμεση οικονομική στήριξη» στη χώρα που έχει πληγεί από την πανδημία Covid-19. 

Μεταξύ των προσώπων που αποκάλυψε σήμερα ο Τζο Μπάιντεν, είναι ο Ουάλι Αντεγέμο ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, η Νίρα Τάντεν ως διευθύντρια του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού και η Σεσίλια Ράουζ στην ηγεσία του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων, όπως ανέφερε η ομάδα του για τη μετάβαση.

«Καθώς ξεκινάμε να εργαζόμαστε για να θέσουμε υπό έλεγχο τον ιό, αυτή είναι η ομάδα που θα παράσχει άμεση οικονομική βοήθεια στους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια αυτής της οικονομικής κρίσης και θα μας βοηθήσει να ανοικοδομήσουμε την οικονομία μας σε ακόμη πιο ισχυρή από ποτέ» ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν που επιβεβαίωσε τον διορισμό της Τζάνετ Γέλεν. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

1/12/20

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 00:49

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online