Τις σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας σχολίασε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ

lifespeed.gr


TRT Τουρκίας

 

 

 

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Ομέρ Τσελίκ δήλωσε πως οι σχέσεις Γερμανίας και Τουρκίας είναι αλληλένδετες από την συμμαχία μέχρι την οικονομία.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σχολίασε την επικαιρότητα σε ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με την Τελωνειακή Ένωση, ο Τσελίκ είπε πως πρόκειται για ένα τεχνικό θέμα το οποίο επιθυμούν και οι δυο πλευρές και σημείωσε ότι το γεγονός ότι το ζήτημα συμπεριλήφθηκε στο πλαίσιο μιας πολιτικής εξέτασης πηγάζει από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αφού χαρακτήρισε ως ατυχές τις δηλώσεις της Μέρκελ σχετικά με το θέμα, ο Τσελίκ είπε πως οι ρατσιστές ανατίθενται στην ΕΕ επειδή είναι υπό την επίδραση της Γερμανίας και το γεγονός ότι δίνει εντολή «αυτό θα γίνει με το συγκεκριμένο τρόπο» σε ένα θέμα που είναι άμεσα στην ευθύνη της ΕΕ ενισχύει τις θέσεις των ρατσιστών.

Ο υπουργός Τσελίκ σχετικά με τις δηλώσεις του πως τερματίστηκαν πλέον οι περιεκτικές συνομιλίες για το Κυπριακό υπενθύμισε πως η ρωμαίικη πλευρά σαμπόταρε την διαδικασία και ανέφερε:

«Οι συνομιλίες δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται από μια κατάσταση ασάφειας. Συζητήθηκαν τα πάντα» είπε ο Τσελίκ και πρόσθεσε ότι την προσεχή περίοδο η Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου και η Τουρκία πραγματοποιώντας τις αναγκαίες διαβουλεύσεις θα δουν ποια βήματα θα κάνουν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online