ΣΤΟ «ΠΟΛΥΤΙΜΟ» ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Μαργαρίτα Ικαρίου

Μαργαρίτα Ικαρίου Δημοσιογράφος

 

 

 

«Πολύτιμο» κομμάτι της πατρίδας μας, χαρακτήρισε το Καστελόριζο η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατά την παρουσία της στον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού, που εφέτος έχει ιδιαίτερη σημασία. 

Σε αυτές τις στιγμές υψηλού συμβολισμού, τα «πολύτιμα» κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, του ακριτικού νησιού με το αδούλωτο πνεύμα, δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί, συμμετέχοντας χορηγικά σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για να καταδείξουν την ελληνικότητα του Καστελόριζου αλλά και το ενιαίο ηθικό φρόνημα των νησιωτών.

Στα πλαίσια αυτής της στήριξης στο Καστελόριζο εντάσσεται και ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ του Α.Ο Μεγίστης Καστελορίζου και της ΙΡΑ Stars. Η ΙΡΑ ειναι το Ελληνικό Παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, είναι από τη Σάμο, την Καρδίτσα και τα Δωδεκάνησα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μεγίστης και τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα έχουν, ακόμη μια φορά, ισχυρό «αγωνιστικό» παρόν. 

00a15a42.jpg

 

 

Σημειώνεται ότι κρασιά του ΕΟΣ Σάμου πλαισίωσαν τιμητικά και το 4ο Φεστιβάλ Καστελόριζου «Πέρα από τα σύνορα», μια γιορτή κινηματογράφου και πολιτισμού που διοργανώθηκε με επιτυχία από το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης, κατά την αναγόρευση της προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότη Αγαθονησίου, το δώρο-σύμβολο εκτίμησης και ελληνικότητας των νησιών, ήταν το σαμιώτικο κρασί! 

 

15.9.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 14:59

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online