Ένταση σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Τάσο Πετρόπουλο

lifespeed.gr


Γράφει ο Κ. Μεσηνέζης

Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ στον πολυχώρο Μελίνα Μερκούρη, στο Θησείο όπου μιλούσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος. Ομάδα περίπου 25 νεαρών χαμηλόμισθων και ανέργων της «Γενιάς των 400 ευρώ» προσέγγισε το χώρο μοίρασε φυλλάδια και φώναξε συνθήματα διαμαρτυρίας για τη ζούγκλα στην αγορά εργασίας.

 

Κάποια στιγμή, μάλιστα, επιχείρησαν να μπουν στον πολυχώρο, αλλά δεν τους επετράπη. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης -μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθήνας δεν κάλεσαν την αστυνομία, ενώ οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν στη συνέχεια.

 

Ωστόσο, αυτή ήταν οπωσδήποτε μια δυσάρεστη έκπληξη για τον υφυπουργό που μιλούσε με θέμα τις προοπτικές του ασφαλιστικού, αφού νωρίτερα σήμερα δήλωνε, ότι στο δρόμο άλλη ομάδα πολιτών -οι ελεύθεροι επαγγελματίες- του δηλώνουν ότι με τις ρυθμίσεις του «σώθηκαν»....  

 

Στη διάρκεια της ομιλίας του, μάλιστα, ο κ.Πετρόπουλος επανήλθε, υποστηρίζοντας ότι έχει δεχθεί έως και ... διαμαρτυρίες από ελεύθερους επαγγελματίας που κατά τον υφυπουργό θα ήθελαν να πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές για να λάβουν μεγαλύτερες συντάξεις!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online