ΟΧΙ στην ασυδοσία των εισπρακτικών εταιρειών ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

lifespeed.gr


Με ερώτηση τους στη Βουλή

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου, κατέθεσαν 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να μπει τέλος στην καταχρηστική και παράνομη δράση των εισπρακτικών εταιριών.

 

Αφορμή για την εν λόγω ερώτηση στάθηκαν οι νέες καταγγελίες πολιτών, αλλά και σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Thessnews, που καταδεικνύουν τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι δανειολήπτες από «ξαφνικά» τηλεφωνήματα εκπροσώπων εισπρακτικών εταιρειών, «οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και για οποιοδήποτε ποσό μικρό ή μεγάλο», όπως σημειώνεται. 

 

«Η πλειοψηφία των εταιριών αυτών προβαίνουν στη χρήση παράνομων, αθέμιτων και παραπλανητικών πρακτικών, αντιποιούνται το δικηγορικό λειτούργημα, ασκούν ψυχολογική πίεση, εκβιάζουν, απειλούν ή προσβάλλουν τους δανειολήπτες ή τους οικείους τους. Πρακτικές οι οποίες καθημερινά παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών» επισημαίνουν οι βουλευτές και ερωτούν τον Υπουργό: «Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί το υπουργείο προκειμένου να σταματήσει η καταχρηστική και ανεξέλεγκτη δράση των εταιρειών αυτών ώστε να παύσουν οριστικά και αμετάκλητα οι εκφοβισμοί, οι απειλές και οι ψυχολογικές πιέσεις προς τους οφειλέτες;».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online