Μ. Κριθαρίδης: Η ηλεκτροκίνηση πρέπει να αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία και όχι μόνο τους ευκατάστατους

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

Μόνο λίγοι και ευκατάστατοι θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης υποστηρίζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, επικρίνοντας την κυβέρνηση για την πολιτική της στο θέμα αυτό.

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για τα κίνητρα της ηλεκτροκίνησης. Ως ΜέΡΑ25 , προσθέτει, «είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην κατεύθυνση της ηλεκτροκίνησης, όμως οι διευκολύνσεις και τα κίνητρα πρέπει να αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων και εν γένει του κόσμου εκείνου τον οποίο ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης απέκλεισε σήμερα εξαγγέλλοντας ένα πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο λίγοι και ευκατάστατοι».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 δηλώνει επίσης ότι κατανοεί «την αγωνία του κ. Πρωθυπουργού να καταδείξει για άλλη μια φορά την ταξικότητα των πολιτικών του επιλογών, όμως στον περιβαλλοντικό τομέα κάτι τέτοιο καθίσταται εξαιρετικά υποκριτικό μιας και αν δεν υπάρξει μαζική πρόσβαση του λαού στην ηλεκτροκίνηση αυτή θα παραμείνει απλώς μία καμπάνια».

 

5.6.2020

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 17:14

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online