Σταύρος Θεοδωράκης: Η κοινωνία πρέπει να μάθει την αλήθεια.

lifespeed.gr


Στο Facebook και το Twitter

 

 

Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε μέσω των λογαριασμών του στο Facebook και το Twitter, τις νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του.

 

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ελβετικές τράπεζες γνωστοποίησαν στις ελληνικές αρχές ότι υπάρχουν 3 λογαριασμοί στο όνομα του κ.Παπαντωνίου και της γυναίκας του», είχα πει στη Βουλή στις 28 Μαρτίου. Από κάτω σιγή. Σχεδόν παγωμάρα. Στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν αρέσουν οι αποκαλύψεις όταν δεν τις καρπώνονται οι ίδιοι. Και πολλοί στην αντιπολίτευση δεν νιώθουν άνετα όταν η συζήτηση πάει στα σκάνδαλα του παρελθόντος. Και είναι ανησυχητικό ότι πολλοί «κεντροαριστεροί» μας ζητάνε να ξεχάσουμε αυτές τις υποθέσεις. Προοδευτικός δεν είσαι επειδή μάχεσαι τα σκάνδαλα των άλλων. Προοδευτικός είσαι αν τολμάς να τα βάλεις με συμφέροντα και με συντεχνίες, ακόμη κι αν αγγίζουν το δικό σου χώρο.


Εμείς λοιπόν θα επιμείνουμε. Η κοινωνία πρέπει να μάθει την αλήθεια. Τέλος πια τα κουκουλώματα και οι συμψηφισμοί. Και κάποιοι στη Βουλή να πάψουν να ζητούν κάθε τρεις και λίγο να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Δεν θα μπει.

Σε ότι αφορά τουλάχιστον εμάς, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online