Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στους τ/σ “Action24” και “BlueSky”

Βάντα Βλασταρά

Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού, αλλά και στην ανάγκη να υπάρξει πανευρωπαϊκή αλληλεγγύη στη μάχη κατά του COVID-19, αναφέρθηκε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε το βράδυ της 31ης Μαρτίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στους Γιώργο Κουβαρά του τ/σ “Action24” και τη Λίνα Κλείτου του τ/σ “Blue Sky”.   

 

Ειδικότερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε την άμεση λήψη μέτρων σε εθνικό επίπεδο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που αποτελεί -όπως είπε- προσωπική επιτυχία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και ενέργεια η οποία χαίρει της καθολικής αποδοχής των πολιτών και της αναγνώρισης όλης της Ευρώπης. Πρόσθεσε, ακόμη, πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, ειδικά εν όψει του Πάσχα.   

 

Επιπλέον, ο Αναπληρωτής Υπουργός έκανε λόγο για βαθιά κρίση ταυτότητας που βιώνει η Ευρώπη, αναφερόμενος στην ανάγκη να υπάρξει μία έκφραση πανευρωπαϊκής αλληλεγγύης απέναντι σε μία πανευρωπαϊκή κρίση, επισημαίνοντας τις προσπάθειες που γίνονται και από τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την έκδοση ευρωομολόγου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 10:09

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online