Συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον ρ/σ ALPHA και το δημ/φο Χάρη Ντιγριντάκη

Βάντα Βλασταρά

Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

 

«Πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία που έχει ανάγκη όλη η Ευρώπη. Διαφορετικά θα χάσουμε ένα μεγάλο στοίχημα» τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ALPHA και τον δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Με αφορμή το σημερινό Eurogroup, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ακόμη ότι χρειάζεται μία ασπίδα προστασίας απέναντι στις χρηματοπιστωτικές πιέσεις που θα δεχτούν τα κράτη-μέλη της ΕΕ μετά την κρίση. «Πρέπει να υπάρξει μία ενιαία φωνή για την επανεκκίνηση της οικονομίας και ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους απέναντι στην κρίση του COVID-19», πρόσθεσε. Δήλωσε, μάλιστα, αισιόδοξος ότι μπορεί να συμβεί αυτό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κλονιστεί το οικοδόμημα της Ε.Ε.

Σχετικά με τις επιπτώσεις στον τουρισμό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών επισήμανε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι να ανοίξει η χώρα και σε ποιο περιβάλλον θα γίνει αυτό. Αναφερόμενος, δε, σε επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, τόνισε πως είναι σημαντικό να υπάρξει συντονισμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το άνοιγμα των αγορών.

 

 

9.4.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online