Συνάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με τον Πρέσβη της Γερμανίας, Ernst Reichel

lifespeed.gr


Βάντα Βλασταρά

 

 

 

 

 

Με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Δρ. Ernst Reichel, συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σήμερα στο γραφείο του στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ο Γερμανός Πρέσβης ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών σχετικά με τις προτεραιότητες της επερχόμενης Γερμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ξεκινά την 1η Ιουλίου. 

Κατά τη συζήτηση ετέθησαν ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, επικεντρώθηκαν στον νέο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό και το Ταμείο Ανάκαμψης. “Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των πολιτών της στην αντιμετώπιση της κρίσης που δημιούργησε η πανδημία. Είναι θέμα αξιοπιστίας και σιγουριάς”, σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στο Πακέτο Ανάκαμψης που πρόκειται να υιοθετηθεί. Τόνισε, ακόμη, πως πρέπει να υπάρξει μια δημιουργική και ευέλικτη προσέγγιση ως προς την αξιοποίηση των κονδυλίων, με στόχο τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής. Αναφορά έγινε, επίσης, και στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Τέλος, ο κ. Βαρβιτσιώτης αποδέχθηκε πρόταση να λάβει μέρος στην τελετή που οργανώνει η Γερμανική Πρεσβεία για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη Γερμανία,  την 1η Ιουλίου.

 

18.6.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online