Κ. Μουτζούρης: Καμία νέα δομή εγκαταστάσεως μεταναστών στις νήσους

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος

 

 

 

 

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης με σημερινή του ανακοίνωση απαντά εμμέσως πλην σαφώς στην κυβέρνηση για τη δημιουργία νέας δομής προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο.

«Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εμμένει στις θέσεις του περιφερειακού συμβουλίου περί καμίας νέας δομής εγκαταστάσεως μεταναστών στις νήσους της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο ΚΥΤ Λέσβου Καρά Τεπέ, την παραμονή των Χριστουγέννων μίλησε για τη δημιουργία νέας μόνιμης δομής προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο.

Ειδικότερα αναφερόμενος στον χώρο για την κατασκευή νέας μόνιμης δομής εντός του 2021, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Ήταν κοινή συμφωνία και με την πρόεδρο της Επιτροπής ότι θα βρούμε μία τοποθεσία στην οποία θα είναι σύμφωνοι όλοι -ή όσο το δυνατόν περισσότεροι εν πάση περιπτώσει- εκ των τοπικών παραγόντων. Χαίρομαι που αυτό έχει επιτευχθεί και νομίζω ότι τώρα θα τρέξουμε τις διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε να πάμε σε μία μόνιμη δομή, πολύ καλύτερη από αυτήν, για να δώσουμε τη μόνιμη λύση που είχαμε δεσμευτεί».

3.1.2020

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 15:55

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online