Ζ. Ράπτη: Tις Ψυχιατρικές Κλινικές του ΕΣΥ στηρίζει το υπουργείο Υγείας

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Η υφυπουργός υγείας Ζωή Ράπτη κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας είπε «μια τιτάνια προσπάθεια να ενισχύσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μπορούν να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας στους πολίτες». Τα παραπάνω τόνισε η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων «Αγία Όλγα». 

Η υφυπουργός  συναντήθηκε με την Διοίκηση του νοσοκομείου, όπου τόνισε ότι «προχωρά η ενίσχυση των υποδομών, κτιρίου στέγασης και εξοπλισμού του νοσοκομείου Κωνσταντοπούλειο - Πατησίων "Αγία Όλγα"». Ευχαρίστησε τη Διοίκηση και όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου «για το σημαντικό έργο που επιτελούν, παρά την έλλειψη υποδομών και προσωπικού εξαιτίας της οικονομικής κρίσης των τελευταίων δέκα ετών». 

Στη συνέχεια περιηγήθηκε στους χώρους της Ψυχιατρικής Κλινικής και  συνομίλησε με τον συντονιστή διευθυντή και το προσωπικό της Κλινικής, γιατρούς και νοσηλευτές, για τον τρόπο παροχής των τακτικών υπηρεσιών και την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών ακούσιας νοσηλείας. Επίσης, η υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου και συνεχάρη το προσωπικό για την μέχρι τώρα απόλυτα επιτυχημένη, όπως ανέφερε, διαδικασία του εμβολιασμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

21.1.21

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 16:11

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online