Κ. Κούνεβα: Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζονται οι πόλεις μας είναι η βία και ο εκφοβισμός

lifespeed.gr


Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- GUE/NGL

Δήλωση της Κωνσταντίνας Κούνεωα για τη Νέα Φιλαδέλφεια, με αφορμή την σημερινή συγκέντρωση:

Οι πόλεις μας, οι γειτονιές και οι δήμοι μας  χρειάζονται  πολλά πράγματα. Έχουν  ανάγκη από γήπεδα, γήπεδα για τις  επαγγελματικές ομάδες, αλλά κυρίως χώρους άθλησης για τους νέους και τα παιδιά. Χρειάζονται καλύτερα σχολεία, περισσότερους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Έχουν ανάγκη από περισσότερους δημόσιους χώρους ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, συλλογικής δράσης των κατοίκων. Χρειάζονται περισσότερο  πράσινο και λιγότερο τσιμέντο.
Πολλά έχουν ανάγκη οι πόλεις μας. Πάνω από όλα χρειάζονται δημοκρατία, διάλογο, σεβασμό στη γνώμη όλων των κατοίκων, συνεργασία με τις δημοτικές αρχές που έχουν εκλέξει. Αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο να πουν ποιες από τις πολλές ανάγκες τους και με ποια προτεραιότητα πρέπει να καλυφθούν.
Αυτό που σίγουρα δεν χρειάζονται οι πόλεις μας είναι η  βία και ο εκφοβισμός. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του σχεδίου  για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κανείς γι’ αυτό το σχέδιο, καμιά ομάδα οπαδών δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει με τη βία και την τρομοκράτηση τις δικές της προτεραιότητες, πάνω και σε βάρος των κατοίκων της πόλης. Γι’ αυτό, δηλώνω ολόθερμα κοντά σας, στον αγώνα σας για να  υπερασπίσετε την  πόλη σας. Η δημοκρατία και η ελευθερία από τον φόβο είναι το οξυγόνο μας.
 
Κωνσταντίνα Κούνεβα
Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- GUE/NGL

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online