Φ. Γεννηματά: Μαύρη Παρασκευή χαρακτηρίστηκε η σημερινή μέρα.....

lifespeed.gr


Κ. Μεσηνέζης

 

 

 

«Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίστηκε και ως Μαύρη Παρασκευή για τα νοικοκυριά, γιατί με τόσους  φόρους ο λογαριασμός είναι δυσβάστακτος».  Αυτό σημείωσε  η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη  Γεννηματά μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση  στελεχών της Παράταξης στα Βριλήσσια. «Έχουν υπογράψει δεσμεύσεις μέχρι το 2060. Ας μην κοροϊδεύουν λοιπόν, ας μη μιλούν για το τέλος ων μνημονίων,  δεν είμαστε χώρα λωτοφάγων».

Η κ. Γεννηματά υπερασπίστηκε τον αυτόνομο ρόλο της Παράταξης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χαράξαμε αυτόνομη πορεία και θα πάμε αυτή την πορεία μέχρι το τέλος. Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ».  Τόνισε επίσης ότι η Κεντροαριστερά διεκδικεί την ενίσχυση της με ήθος, στηριγμένη στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης, μα και με πρόγραμμα. «Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει σχέδιο διακυβέρνησης, το Σχέδιο Ελλάδα».

Όσον αφορά στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου σημειώνοντας ότι «η μεγάλη συμμετοχή δίνει και μεγάλη δυναμική».

«Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης. Καθαρή εντολή από τις 5 του Νοέμβρη για να πάμε όλοι μαζί μπροστά», επεσήμανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online