Παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου της Βουλής για την περίοδο 2018-2021

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 

Το στρατηγικό σχέδιο της Βουλής των Ελλήνων για την περίοδο 2018-2021 παρουσίασε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κώστας Αθανασίου στα διοικητικά στελέχη του οργανισμού. Κεντρικό στόχο αποτελεί η ανάδειξη της Βουλής σε έναν πρότυπο οργανισμό της Πολιτείας, στην υπηρεσία της Δημοκρατίας, που αξιοποιεί σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους για την εδραίωση μιας νέας, ανοικτής, αμφίδρομης και ειλικρινούς σχέσης με τους πολίτες.
Ως στρατηγικές επιλογές τέθηκαν το ποιοτικό, αποτελεσματικό και προσβάσιμο κοινοβουλευτικό έργο, η διαρκής βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού της Βουλής και η αντιπροσωπευτικότερη δημοκρατική εκπροσώπηση και διασύνδεση με την κοινωνία. 


Οι στρατηγικές προτεραιότητες κλιμακώνονται σε βραχυπρόθεσμες (2018-2019), μεσοπρόθεσμες (2018-2020) και μακροπρόθεσμες (2018-2021), περιλαμβάνοντας στόχους όπως η ανάδειξη του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου, η αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος, η επέκταση της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και η υιοθέτηση πρακτικών καλής νομοθέτησης. 


Για την εξειδίκευση και υλοποίηση των στόχων προβλέπεται η συστηματοποιημένη αμφίδρομη διαβούλευση σε όλη την κλίμακα της διοικητικής δομής του κοινοβουλίου και η πλήρης αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με την κατανομή στρατηγικών στόχων ανά τομέα και την ανάληψη προσωπικής στοχοθεσίας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online