Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παύλος Πολάκης: Θα είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

 “Από εδώ, από τον τόπο που με γέννησε και με ανέθρεψε, σε σας τους ανθρώπους που συμπορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε για τον τόπο μας, δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά” ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε στο Καψοδασο Σφακίων

“Λένε πως κάνεις προφήτης στο τόπο του, αλλά εγώ πάντα πίστευα πως όποιος δεν έχει την υποστήριξη και την αναγνώριση του τόπου του δεν είναι τίποτα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου που είστε απόψε τόσοι πολλοί εδώ. Με συγκινείτε και με δυναμώνετε”, είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

“Επέλεξα το δύσκολο δρόμο να συγκρουστώ με συμφέροντα να καταγγείλω τη διαφθορά να κόψω τη μάσα των ΜΜΕ από το ΚΕΛΠΝΟ. Γι’ αυτό έχουν στήσει την επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου. Τους απαντώ: Δεν θα σταματήσω, δεν θα με κάμψετε. Το χρωστάω σε σας, στα παιδιά μας, στον κάθε Έλληνα που υπέστη τα πάνδεινα από τη καταλήστευση αυτής της χώρας”.

Παρών στην εκδήλωση και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος θα κάνει την Κυριακή δηλώσεις στην Αντιπεριφέρεια Χανίων σχετικά με τις εργασίες μετά τις καταστροφές από την πρόσφατη θεομηνία.

Ο υπουργός μίλησε μεταξύ άλλων για τον κ. Πολάκη λέγοντας πως “ο Παύλος είναι αυτό που δεν μεταφράζεται σε καμία γλώσσα του κόσμου: Λεβέντης! Τον ευχαριστώ που είναι φίλος μου. Ότι προφίλ κι αν προσπαθούν να του περάσουν, εσείς κι εμείς που τον ζούμε ξέρουμε πως είναι παλικάρι με συναισθηματική νοημοσύνη και ανθρωπιά όσο κανείς. Και τα λέω όλα αυτά εγώ που δεν σας κρύβω πως είναι και ο εφιάλτης μου, γιατί κάθε δεύτερη μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να μου ζήτησε και κάποιο έργο για την Κρήτη”.

 

 

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr