Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας ανακοινώνει ο Μπ. Τζόνσον τη Δευτέρα

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

Αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο για την αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους στο Ηνωμένο Βασίλειο, ύστερα από την δημοσίευση μελέτης που επισήμαινε πως η παχυσαρκία αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα για το νέο κορονοϊό.

Covid-19 μας υπενθύμισε τους άμεσους και μακροπρόθεσμους κινδύνους από το υπερβολικό βάρος", δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης σήμερα. "Θα παροτρύνουμε τους πολίτες να αδράξουν την ευκαιρία για να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και να λάβουν απλά μέτρα για να χάσουν βάρος, να ζήσουν πιο υγιεινά, αλλά και να μειώσουν την πίεση στο NHS "(Σύστημα Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου).

Με μία χρηματοδότηση, που θα μπορούσε να φτάσει τα 10 εκατομμύρια λίρες (11 εκατομμύρια ευρώ) σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, το σχέδιο «Με Καλλίτερη Υγεία» στόχο θα έχει να βοηθήσει 35 εκατομμύρια ανθρώπους, δηλ. περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού της Βρετανίας, να χάσουν βάρος ή να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός μετά και από τις δικές του εμπειρίες με τον covid-19 αλλά και τα δικά του «ατοπήματα» στα θέματα του φαγητού, ανακοινώνει μέτρα κατά της παχυσαρκία βοηθώντας έτσι τους πολίτες του κράτους να διατηρήσουν σε καλύτερη κατάσταση την υγεία και την ευεξία τους.

 

 

26.7.20

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 11:54

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr