Το φαρμακείο ΚΟΡΡΕΣ παρουσιάζει τη σειρά THE NAXOS APOTHECARY.

Μαίρη Κεφαλά

Mαίρη Κεφαλά

 

 

 

 

 Η Νάξος, τα ελληνικά βότανα, η Ομοιοπαθητική και το design

σε μία αρμονική συνύπαρξη στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το παλαιότερο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας, που μετονομάστηκε σε φαρμακείο ΚΟΡΡΕΣ το 1991 με έδρα το Παγκράτι, μεταφέρθηκε στην καρδιά της πόλης και φιλοξενεί μία ξεχωριστή σειρά προϊόντων, την THE NAXOS APOTHECARY, βασισμένη σε Ναξιακά εκχυλίσματα.

Παράλληλα, ο χώρος προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όσους αγαπούν τα μυστικά των βοτάνων.


To THE NAXOS APOTHECARY συνδυάζει την Ομοιοπαθητική, τη Φυτοθεραπεία, τα μοναδικά ελληνικά βότανα και τα φυσικά καλλυντικά. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την παρασκευή ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τη δημιουργία προσωποποιημένων φυσικών καλλυντικών λύσεων έως την προσφορά ελληνικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και εξατομικευμένων διατροφικών σκευασμάτων. H Νάξος γίνεται σημείο αναφοράς. Στόχος να αναδειχτεί ο πολιτισμός, η ιστορία της και να αξιοποιηθούν Ναξιακά βιολογικά βότανα για τη δημιουργία της ομώνυμης σειράς προϊόντων, που τώρα περιλαμβάνει tailor-made κρέμες προσώπου βασισμένες σε βότανα του κυκλαδίτικου νησιού, αλλά και αρώματα που φέρουν ονομασίες χωριών της Νάξου, μοιράζοντας τις εικόνες και μνήμες τους. Ένας νέος χώρος που σκοπό έχει να γίνει τόπος συνάντησης επιστημόνων υγείας, ερευνητών και βίο-καλλιεργητών, μέσα από σειρά αφιερωμάτων, ομιλιών και workshops γύρω από τα βότανα, την Ομοιοπαθητική, τα φυσικά καλλυντικά και τη διατροφή.


Τα «εκτεθειμένα» εργαστήρια είναι μοναδικό χαρακτηριστικό του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του THE NAXOS APOTHECARY. Επισκέπτες, αλλά και περαστικοί γίνονται παρατηρητές της δημιουργίας ομοιοπαθητικών και γαληνικών σκευασμάτων, των φυτικών εκχυλισμάτων και λαδιών, καθώς τα σύγχρονα εργαστήρια - που έχουν σχεδιαστεί βάσει αυστηρών προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας - γίνονται για πρώτη φορά οι «βιτρίνες» του χώρου. Στο εσωτερικό επικρατεί το λιτό, βιομηχανικό design, οι καθαρές γραμμές, το λευκό χρώμα, το μέταλλο και το μασίφ ξύλο. Υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο χώρο συνδέονται και με τη λαϊκή αρχιτεκτονική της Νάξου, ισορροπώντας περίτεχνα την αυθεντικότητα και ποίηση ενός ελληνικού νησιού με το αυστηρό επιστημονικό προφίλ των εργαστηρίων.

 

 

 

00a3a21.jpg

 

 

Ένας χώρος φιλόξενος, που καλεί τους επισκέπτες να καθίσουν στο μεγάλο ξύλινο τραπέζι που ξεχωρίζει με τις vintage σχολικές καρέκλες τριγύρω, για να ανακαλύψουν, υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού, τα αρώματα, τις κρέμες προσώπου, τα σαπούνια, τα κεριά, αλλά και τα ελληνικά βιολογικά βότανα, κατάλληλα για διαφορετικές ανάγκες. Στο THE NAXOS APOTHECARY μπορεί, επίσης, κανείς να αγοράσει όποιο αντικείμενο κοσμεί το χώρο - όλα έργα νέων designers - όπως τα minimal μεταλλικά τραπέζια της βιτρίνας, τα καφέ γυάλινα βάζα που θυμίζουν παλιό φαρμακείο, τα κεραμικά αντικείμενα έως και τα ανάγλυφα πλακάκια.

 

Το  φαρμακείο ΚΟΡΡΕΣ πρωτοπορεί και σας καλεί στα «μαγικά μονοπάτια» της περιποίησης με το δικό του ασφαλή και πρωτοποριακό τρόπο

 

3.8.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online