Ο καιρός την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου...

lifespeed.gr


σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα με παροδικές βροχές στο Ιόνιο και τη Δυτική Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν αρχικά καλές καιρικές συνθήκες, αλλά σταδιακά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές ασθενείς βροχές στα Κεντρικά και Ανατολικά, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα θα σημειωθεί ασθενές χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς νιφαδοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, με υψόμετρο 300 μέτρων.  

Από το απόγευμα, αναμένεται βελτίωση του καιρού στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, αλλά τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν στα Ανατολικά και συγκεκριμένα στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις εκεί περιοχές, θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, με υψόμετρο από τα 600 μέτρα και πάνω.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 έως 5 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 13 βαθμούς και νησιά από 19 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική Την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις από το απόγευμα, με ασθενείς βροχές στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού, ενώ σταδιακά ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά και τη νύχτα προς Τετάρτη και σε περιοχές με υψόμετρο 600 μετρων. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί με ένταση 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς, με σταδιακή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί τη Δευτέρα από 8 έως 15 βαθμούς, ενώ την  Τρίτη από 4 έως 9 βαθμούς, με σταδιακή πτώση. 

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

xalazi

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online