Συνάντηση του Αυγενάκη με το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ

lifespeed.gr


Α.Χ

 

 

 

H συνεργασία όλων (Υφυπουργείου, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ), προκειμένου το μπάσκετ να κρατηθεί οπωσδήποτε στο επίπεδο που του αρμόζει και του αξίζει, είναι το ζητούμενο για τον Λευτέρη Αυγενάκη. Αυτό άλλωστε επισήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, και τον αντιπρόεδρο, Σταύρο Δουβή, στη ΓΓΑ.

Οι τρεις άνδρες προχώρησαν σε μία «εισαγωγή στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό μπάσκετ», το οποίο αποτελεί μία σημαντική δραστηριότητα στην ελληνική κοινωνία, με εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες να ασχολούνται μαζί του και ο επικοινωνιακός αντίκτυπος των τελευταίων μηνών μόνο θετικός δεν είναι.

Το προεδρείο της Λίγκας ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις «ανωμαλίες» που προκλήθηκαν τους τελευταίους μήνες στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, για την υφιστάμενη κατάσταση στα τηλεοπτικά, για την αναζήτηση κεντρικού χορηγού, για την υψηλή φορολογία των συμβολαίων και των εισιτηρίων, ενώ θίχτηκαν και τα ζητήματα της συνεργασίας με την ΕΟΚ και των «ανεπαρκών μηχανισμών ελέγχου» γύρω από το «Στοίχημα».
 
Ο κ. Αυγενάκης τους επισήμανε ότι «δεν είστε άμοιροι ευθυνών» και παρατήρησε ότι «το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ολυμπιακό είναι θλιβερό για το άθλημα και την συνεχιζόμενη ανάπτυξή του. Βέβαια, για κάθε καβγά χρειάζονται, τουλάχιστον, δύο. Εκτιμώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να παρακινηθούν για να κάνουν ένα βήμα πίσω, ώστε μαζί να πάμε δύο βήματα μπροστά! Θα εξαντλήσουμε το δικαίωμα της όποιας παρέμβασής μας, το οποίο σταματάει εκεί που αρχίζει το δικό σας δικαίωμα, αλλά αυτή η συνθήκη ισχύει και αντίστροφα».
 
Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα για τις βελτιώσεις στο φορολογικό πλαίσιο, πολιτική άλλωστε που είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης, ενώ διευκρίνισε ότι στα τηλεοπτικά ζητήματα και δη της ΕΡΤ, το υφυπουργείο γνωμοδοτεί, καθώς άλλοι (οι βασικοί μέτοχοι και η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης) αποφασίζουν.
 
Ενημέρωσε, τέλος, το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνεχίσει τον συγκεκριμένο κύκλο επαφών του (ΕΟΚ και διοικήσεις ΚΑΕ).

 

23/7/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online