Γ. Βασιλειάδης:Εύχομαι να επικρατήσει ηρεμία, ψυχραιμία

lifespeed.gr


Υβόνη

 

 

 

Ο τέταρτος τελικός της Α1 Ανδρών μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να προσπαθούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Υφυπουργός αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στο Αθηναϊκό   Πρακτορείο Ειδήσεων για το μεγάλο παιχνίδι. Στο περιθώριο της 1ης γιορτής του αθλητισμού, όπου διεξάγεται στο ΣΕΦ, όπου περισσότερα από 9.000 παιδιά βρέθηκαν και γνώρισαν νέα αθλήματα, ο κ. Βασιλειάδης είδε από κοντά  τους μικρούς μαθητές και μοιράστηκε τη χαρά τους. Αλλωστε ο μαζικός αθλητισμός είναι το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης.


Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μίλησε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε και στον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ ευχήθηκε να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Τέλος ζήτησε όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα των παικτών, οι οποίοι, μέσα σ? αυτό το πολεμικό κλίμα, μας διδάσκουν ήθος.

«Εύχομαι να επικρατήσει ηρεμία, ψυχραιμία και να απολαύσουμε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που παίζουν στο ελληνικό μπάσκετ. Να απολαύσουμε το παιχνίδι και να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους», τόνισε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης και πρόσθεσε: «Με την εκκίνηση της νέας χρονιάς θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτό. Ελπίζω να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των παικτών, οι οποίοι μέσα σ? αυτό το πολεμικό κλίμα, μας διδάσκουν ήθος και να πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι. Να δούμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Να αναλογιστούνε όλοι τις ευθύνες τους. Ο λογαριασμός θα έρθει. Σε λίγες μέρες, αλλά θα έρθει. Γι αυτό να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online