Το All Star Game στη Θεσσαλονίκη...

lifespeed.gr


Α.Χ

 

 

 

 

Το All Star Game επιστρέφει στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ»!

Ο θεσμός του All Star Game επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2018 με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της Πάτρας. Φέτος, το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, το All Star Game επιστρέφει 23 χρόνια μετά, στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ», την Θεσσαλονίκη και στο  «Nick Gallis Hall»   στη πιο κατάλληλη πόλη για να το φιλοξενήσει, που συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ, από την Θεσσαλονίκη. Στη «Νύφη του Θερμαϊκού» το 1919 έγιναν οι πρώτοι αγώνες του μπάσκετ επί ελληνικού εδάφους υπό την αιγίδα της Στρατιωτικής Αποστολής της ΧΑΝ Αμερικής. Δύο χρόνια αργότερα, το 1921 ιδρύθηκε η Χριστιανική Αδελφότητα των Νέων Θεσσαλονίκης, που «καλλιέργησε» το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Εκατό χρόνια αργότερα από τους πρώτους αγώνες μπάσκετ στην Ελλάδα, τα πιο λαμπρά αστέρια της Betshop Basket League δίνουν ραντεβού στο «Nick Gallis Hall»   και στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ» για να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της «πορτοκαλί μπάλας» και να υπενθυμίσουν ότι το μπάσκετ είναι πάνω από όλα γιορτή!

Στο πρόγραμμα δεσπόζει ο αγώνας ανάμεσα στις μεικτές ομάδες Ελλήνων και ξένων που αγωνίζονται στην Basket League (Greek Stars - World Stars), την Κυριακή 10/2 στις 16.00 (ΕΡΤ2). Και τις δυο μέρες υπάρχει πλήθος εκδηλώσεων, με μία από τις σημαντικότερες να είναι η επίδειξη μπάσκετ σε καρότσι (9/2, 16.00) από ομάδες της ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο), όπως και ο αγώνας μεταξύ ανερχόμενων παικτών εναντίον βετεράνων του αθλήματος (9/2, 17.00 - ΕΡΤ2).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.  

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online