Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Φορτούνη.

lifespeed.gr


Α.Χ.

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη με τον Ολυμπιακό έως το 2023. Ο αρχηγός βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο διοικητήριο του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του -ηγεμονικό- συμβόλαιο που του πρόσφερε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ετσι, η επιθυμία και των δύο πλευρών έγινε πραγματικότητα και η φανέλα με το «7» θα συνεχίσει να γράφει το όνομα του αγαπημένου άσου της ερυθρόλευκης εξέδρας.
«Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη Δευτέρα το πρωί και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο αρχηγός θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, όπως επιθυμούσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ποδοσφαιρική ευφυΐα και οι ηγετικές ικανότητες του Κώστα Φορτούνη θα αποτελέσουν σημαντικά συστατικά για την επιστροφή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις επιτυχίες» γράφει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

   Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης, λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, στέλνοντας μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram

24/6/2019

Video

Τελευταία άρθρα από τον/την lifespeed.gr