Κώστας Καραπαπάς: Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

lifespeed.gr


Καταγγελία Ολυμπιακού

Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ το βράδυ της Μ. Πέμπτης (13/4). Μετά τη λήξη του αγώνα τα ΜΑΤ πήγαν αμέσως προς τα αποδυτήρια, αλλά εκεί δεν ήξεραν ποιον χτυπούν!
Σύμφωνα με την ενημέρωση των Πειραιωτών χτυπήθηκαν μεταξύ άλλων άνδρες της ΠΑΕ, οι Στέφανος Καπίνο, Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου, αλλά και φροντιστές με έναν εξ αυτών να έχει αίματα. Ο Καπίνο δεν πίστευε σε όσα είχαν συμβεί και ήταν έξαλλος.
Επί του θέματος ο Κώστας Καραπαπάς είπε: «Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, αν και θα έπρεπε. Νομίζω ότι όλοι είδατε και καταλάβατε τι συμβαίνει με τον κ. Παπαπέτρου και τους βοηθούς του. Το σημαντικό όμως και αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι κάτι άλλο που συνέβη μόλις τελείωσε ο αγώνας. Μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και κτυπούσε αλύπητα τους πάντες! Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φροντιστές, απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου που κουβαλούσαν εκείνη την ώρα πετσέτες και πράγματα.
Μάλιστα, απέκλεισαν την Μονάδα Αθλητικής Βίας που προσπάθησε να μπει στα αποδυτήρια, μάλλον ήθελαν να είναι μόνοι τους. Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί πρέπει να ψάξουν και να βρουν τι έγινε, ας ασχοληθεί αυτή η Κυβέρνηση με αυτό το περιστατικό οπωσδήποτε. Οι σκηνές που ζήσαμε θυμίζουν Χούντα, ελάτε να δείτε τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας».

Video

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online