Αψηφά η Λάρισα τη απαγόρευση της Super League

lifespeed.gr


Ειναι πολιτικό το μύνημα

Η ΑΕΛ είναι η από τις λίγες ομάδες που ακόμα δεν έχουν βρει κεντρικό χορηγό στη φανέλα μετά τις πολύ χαμηλές προτάσεις που της έγιναν.  Έτσι οι «βυσσινί» αποφάσισαν αντί χορηγού να προωθήσουν μήνυμα στήριξης προς τα προσφυγόπουλα. Όμως, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Λάρισα, η κίνηση αυτή δεν έγινε δεκτή από την Superleague, την οποία την χαρακτήρισε ως "ακρως πολιτική" (!). Η γελοία απαγόρευση δεν πτοεί την ομάδα η οποία ήδη έδωσε εντολή να τυπωθεί το σύνθημα στις φανέλες ενόψει του αυριανού ματς του πρωταθλήματος. 

Σε σχετικό σχόλιο καταδίκης της απαγόρευσης προέβη μέσω facebook και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ι. Συναδινός:
 
Απίστευτο μόνο για όσους δεν ξέρουν. Η Σούπερ Λιγκ απαγορεύει στην Α.Ε.Λάρισα να κατέβει στον αυριανό αγώνα με το κοινωνικό μήνυμα στις φανέλες: ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Ο εκφασισμός της κοινωνίας μέσω του no politica στο ποδόσφαιρο δεν θα μείνει αναπάντητος. Αύριο ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα πάρω θέση εμπράκτως.
 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρότι ο εκπρόσωπος της διεύθυνσης αγωνιστικού της Super League, απήντησε στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνει η Super League την αναγραφή του κοινωνικού μηνύματος «ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της, γιατί αυτό είναι πολιτικό μήνυμα το οποίο απαγορεύεται στο ποδόσφαιρο και να μην υποβληθεί ως αίτημα, γιατί δεν πρόκειται η Super League να το εγκρίνει, αφ’ ενός μεν γιατί ουδέποτε θα επιτρέψει αναγραφή πολιτικού μηνύματος σε φανέλα ΠΑΕ και αφετέρου διότι το αίτημα είναι εκπρόθεσμο κι έπρεπε να έχει υποβληθεί 5 ημέρες προ του αγώνος στον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι φανέλες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδωσε εντολή να τυπωθεί το σύνθημα στις φανέλες που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή.

Η θέση της ιδιοκτησίας αλλά και των οπαδών μας είναι ότι αλίμονο αν το κορυφαίο παγκοσμίως κοινωνικό γεγονός που είναι το ποδόσφαιρο, γυρίσει την πλάτη του στο δράμα των προσφυγόπουλων, τα οποία είναι χωρίς τροφή, χωρίς στέγη, χωρίς θέρμανση και ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει ένας λυσσώδης αγώνας να στερηθούν τη γνώση, αφού τους απαγορεύεται άμεσα ή έμμεσα να φοιτήσουν σε σχολεία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν επελέγη από καμία από τις στοιχηματικές εταιρείες που διαφημίζονται στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας όλων των υπολοίπων ΠΑΕ της Super League, παρά το γεγονός ότι είναι η πέμπτη ανταγωνιστικά ΠΑΕ στην Ελλάδα, λόγω τίτλων, ιστορίας, εγκαταστάσεων και προσέλευσης φιλάθλων και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον, θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της θα αναδεικνύει κοινωνικά προβλήματα».

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online