Αγανακτισμένοι οι Γιανιώτες με τον Αλέξανδρο Τσαμούρη....

lifespeed.gr


Υβόνη

 

Οι Γιανιώτες μετά το 3-3  στα Περιβόλια γνωστοποίησαν με ανακοινωσή τους τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη εκτιμώντας πως με τα σφυρίγματά του τους έκλεισε στα καρέ τους δίνοντας αλλεπάλληλα φάουλ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ διαμαρτύρονται και για τη φάση του 2-2:

 

 

«Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά.

Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα - τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούργιους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι.

Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 21:16

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online