Το δέμα στο ΔΝΤ είχε ως "αποστολέα" τον Β. Κικίλια

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 Ολάντ: Πρόκειται για επίθεση

 

 

 

 

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας  μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο  υπογραμμίζοντας η αποστολή του δέματος έφερε την διεύθυνση γραφείου που χρησιμοποιούσε ο εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κ. Κικίλιας στο παρελθόν. Ο κ.Τόσκας ανέφερε ακόμη πως ενημέρωσε για αυτήν την εξέλιξη τον κ Κικίλια.

Ο κ. Τόσκας είπε, ότι δράστες αυτών των ενεργειών χρησιμοποιούν τα ονόματα πολιτικών προσώπων κατά την αποστολή των δεμάτων ως «ενέργεια προσβολής κατ' αυτούς του πολιτικού συστήματος» όπως είπε και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις καταστάσεις και κάνουμε ότι μπορούμε» και συνέχισε λέγοντας ότι είναι πρόωρο να βγάλουμε συμπεράσματα αυτή τη στιγμή αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουν το τι έγινε ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφαλείας και ελέγχου .

Ως παραλήπτης του δέματα στο Παρίσι φέρεται ο διευθυντής ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Τζέφρι Φρανκς.

 Φρανσουά Ολάντ: Πρόκειται για επίθεση

 

 

 Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ για την έκρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι, δήλωσε:

 

«Φρίκη. Πρόκειται για επίθεση. Θα ήθελα να πω ότι στεκόμαστε στο πλευρό όσων εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση» ανέφερε πιο συγκεκριμένα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 20:45

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online