Υπό κράτηση τέθηκε επίσημα από τις αρχές ο δράστης της επίθεσης στο Λούβρο

lifespeed.gr


Είναι καλλίτερα στην Υγεία του


O δράστης της επίθεσης με ματσέτες έξω από το μουσείο του Λούβρου, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας Γάλλος στρατιώτης, κρίθηκε από τις αρχές ότι μπορεί να υποβληθεί σε ανάκριση, καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και τέθηκε επίσημα υπό κράτηση, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού.

«Η ζωή του δεν διατρέχει πλέον κανέναν κίνδυνο» επισήμανε ένας αξιωματούχος από το γραφείο του εισαγγελέα, σχετικά με τον 29χρονο Αιγύπτιο, που έχει αναγνωριστεί από τις αρχές ως ο Αμπντούλαχ Ρέντα αλ Χαμάμι.

Ένας στρατιώτης τραυματίστηκε στο περιστατικό κοντά στην είσοδο του μουσείου, το οποίο άνοιξε εκ νέου σήμερα τις πύλες του για το κοινό.


Η Αίγυπτος καταδίκασε  την "τρομοκρατική" επίθεση


"Η κυβέρνηση και ο λαός της Αιγύπτου βρίσκονται στο πλευρό της κυβέρνησης και του λαού της Γαλλίας που αντιμετωπίζουν την τρομοκρατία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ της Αιγύπτου. Η Αίγυπτος "καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση" και κάνει έκκληση προς "την διεθνή κοινότητα να εντείνει τις προσπάθειες καταπολέμησης του επικίνδυνου φαινομένου (της τρομοκρατίας)", προσθέτει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2021 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online