Νίκος Αναστασιάδης: Η αποχή είναι ανοχή.....

Ευρωπαϊκή 'Ένωση

Έκκληση προς το λαό να προσέλθει στις κάλπες

 

 

 

Έκκληση προς το λαό να προσέλθει στις κάλπες και να αποφασίσει ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της επόμενης πενταετίας απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και υποψήφιος για επανεκλογή, Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 9.30, στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού (Κέντρο Α`).

Στη δήλωση του, ο ΠτΔ είπε πως σήμερα είναι η μέρα που οι πολίτες εκφράζονται και η λαϊκή ετυμηγορία, καθορίζει ποιος θα είναι ο Πρόεδρος της επόμενης πενταετίας, κάνοντας έκκληση προς κάθε πολίτη να προσέλθει στις κάλπες, "ανεξάρτητα ιδεολογικής ταυτότητας ή κομματικής ταυτότητας, ανεξάρτητα αν είναι αδιάφορος ή ενεργά εμπλεκόμενος, ανεξάρτητα εάν ψήφισε ή δεν ψήφισε την προηγούμενη Κυριακή".

"Έκκληση μου είναι, μην εγκαταλείψετε το δικαίωμα εσείς να αποφασίζετε ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος", είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και συμπλήρωσε "Καλώ τους πολίτες σύσσωμα να συμμετέχουν και να κάνουν τις επιλογές με βάση τη δική τους κρίση".

Λέγοντας πως "η αποχή είναι ανοχή", σημείωσε πως "η αποχή είναι ως κάποιοι άλλοι να αποφασίζουν για όσους θεωρούν ότι μακράν της κάλπης εκφράζουν τάχα μια άποψη" και ότι "η συμμετοχή είναι που καθορίζει και που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας".

Υπέδειξε ακόμη ότι "η πατρίδα μας έχει να αντιμετωπίσει ακόμα προβλήματα και αυτό που χρειάζεται είναι τη συνεργασία όλων μας. Ανεξάρτητα ποιος θα είναι απόψε ο νικητής, από αύριο πρέπει να είναι μια νέα μέρα για όλους μας, από όλους μας για όλους μας".

Ερωτηθείς αν ανέμενε το μεγάλο ποσοστό αποχής της προηγούμενης Κυριακής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι ο ίδιος δεν ανέμενε τέτοιο ποσοστό για τις Προεδρικές Εκλογές και πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταγραφεί " και είναι για αυτό που με τόση εμμονή σήμερα επιμένω στην ανάγκη, επιτέλους, για αυτό που πάντοτε ήταν κυρίαρχο στις δημοκρατίες, ο λαός να αποφασίζει".

politis.com.cy

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online