Πάνος Σκουρλέτης: Ξέρω ό,τι έχει ειπωθεί και έχει γραφτεί δημόσια.

lifespeed.gr


Σε συνέντευξή του  στην «Εφημερίδα των Συντακτών» 

 

 

 

Ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του  στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τερζή
σχετικά με την  άποψη του για την υπόθεση Πετσίτη :

Ξέρω ό,τι έχει ειπωθεί και έχει γραφτεί δημόσια. Σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου. Γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν από την Καισαριανή. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι προς εξέταση.

Εγώ καταλαβαίνω τις ευαισθησίες του κόσμου που επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις. Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι κατέχουμε δημόσια αξιώματα. Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση.

Αυτό όμως είναι τελείως διαφορετικό απ’ αυτό που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση, στο πλαίσιο της τακτικής που σας ανέφερα πριν από λίγο. Αφήνει να διαρρεύσουν «ειδήσεις» και βάζει λόγια στο στόμα της Αρχής καταπολέμησης του μαύρου χρήματος, τα οποία στη συνέχεια η Αρχή τα διαψεύδει.

Ολο αυτό βέβαια η Ν.Δ. δεν το κάνει μόνο επίσημα αλλά και με άλλους τρόπους, μέσα από τα ορκισμένα υπέρ της και υπέρ της διαπλοκής μέσα ενημέρωσης. Και έτσι διαχέει γενικά ευθύνες για να συγκαλύψει τις δικές της, τους πραγματικούς δηλαδή ενόχους.

Δ: Συνεπώς είστε υπέρ της διαλεύκανσης της υπόθεσης Πετσίτη.

Π.Σ: Αν υπάρχει κάτι προς διαλεύκανση, ασφαλώς και είμαι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online