Κ. Μητσοτάκη:Θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές

lifespeed.gr


Κ. Μεσηνέζης

 

 

 

 

Βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε με κόσμο, αντάλλαξε χειραψίες και απαντούσε "Πάμε όλοι μαζί" στους πολίτες

Έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης τον καλωσόρισε "για τελευταία φορά ως αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αυριανό πρωθυπουργό".

«Σας ευχαριστώ για αυτή τη θερμή υποδοχή για το χειροκρότημα και τη στήριξη σας. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κομματική μας οργάνωση και στα στελέχη μας. Πετύχαμε στις 26 Μαΐου μια μεγάλη εκλογική νίκη που ανοίγει το δρόμο για τις εκλογές του Ιουλίου Η κάλπη της 26ης Μαΐου και η μεγάλη πολιτική νίκη, άνοιξε το δρόμο για την 7η Ιουλίου. Όμως η κάλπη δεν είναι γεμάτη, πρέπει ξανά να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια και γι΄ αυτο το λόγο τις 15 μέρες που μένουν για τις εκλογές, δεν εφησυχάζουμε. Εισπράττω τον παλμό της νίκης και αυτόν μεταφέρω εδώ στην Κρήτη για την οποία έχω μεγάλη προσδοκία και έχω θέσει ψηλά τον πήχη. Θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές Για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ο άνεμος αλλαγής φυσάει αλλά κατάληξη μας είναι οι εκλογές. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή. Σας θέλω όλους μπροσταρηδες στον αγώνα για να γεμίσει η Κρήτη γαλάζια ψηφοδέλτια», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε.

"Στην παράταξη μας, είπε ο κ. Μητσοτάκης, έρχονται και άνθρωποι από άλλους χώρους. Άνθρωποι που όχι κατ’ ανάγκη σέβονται τις απόψεις μας αλλά που αναγνωρίζουν πως μόνη μεγάλη δύναμη για την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε τις πόρτες και τα παράθυρα μας ανοιχτά σε ολους.

Πρώτη προτεραιότητα μας για την Κρήτη ο Βόρειος Οδικός Άξονας.
Θέλουμε να ξαναφέρουμε την ασφάλεια στις γειτονιές και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό.

Η κοινωνία περιμένει την ελπίδα της αλήθειας που μπορεί να προσφέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία όπως έκανε πάντα στην ιστορία της.
Στις 7 Ιουλίου μαζί με την γιορτή μου θέλω να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χαραυγή μιας νέας φωτεινής Ελλάδας
Θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων την επόμενη ημέρα όχι μόνο των πολλών
Όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν"

Στο εκλογικό κέντρο του κόμματος τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν θερμά στελέχη και μέλη του της ΝΔ, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγελης Καρκανάκης, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ν.Δ λέγοντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε τελευταία φορά ως αρχηγό της αντιπολίτευσης, αφού την επόμενη φορά η υποδοχή μας θα είναι σε εσάς ως πρωθυπουργο>>

Μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, ενός κοινωνικού φορέα που ασχολείται με θύματα κακοποίησης, συνάντησε ο Κυριακος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Ηράκλειο. Τον πρόεδρο της ΝΔ, που συνοδευόταν από τον γραμματέα ΠΕ του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, υποψήφιους βουλευτές αλλά και τοπικά στελέχη, υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη η οποία τον ενημέρωσε για τις δράσεις του Συνδέσμου, ζητώντας τη στήριξη του, προκειμένου όπως είπε, να μπορέσουν να διευρύνουν το έργο τους, στηρίζοντας τις γυναίκες που βιώνουν δυσκολίες και κακοποιούνται, όπως επίσης και τα παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί στα νοσοκομεία ή δεν έχουν κανένα στη ζωή.

«Μεγάλος μας στόχος είναι μετά από πολύ κόπο, να ολοκληρωθεί το "Σπίτι των Αγγέλων". Ένας ξενώνας για παιδιά που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι εγκαταλελειμμένα στα νοσοκομεία. Ελπίζουμε μέσα στον επόμενο χρόνο να είναι έτοιμος και να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτά τα "αγγελούδια" που τα ονομάζουμε "κακοποιημένα από κούνια"» είπε η κ. Παχιαδάκη, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγχαίρει τα μέλη του Συνδέσμου για την προσφορά τους σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα.

«Αναγνωρίζω τη σπουδαία προσφορά σας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και ο σιωπηλός κοσμος της οικογενειακής βίας, που βιώνουν πολλές γυναίκες είναι ένα δράμα, γιατί συχνά δεν έχουν πού να στραφούν» είπε ο κ. Μητσοτάκης που έκανε αναφορά και στο "Σπίτι των Αγγέλων":

«Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και στα πιο αδύναμα μέλη που δεν έχουν καμία ευθύνη. Αναφέρομαι στα πολύ μικρά παιδιά και το "Σπίτι των Αγγέλων" για το οποίο θα χαρώ να βοηθήσω. Μέσα σε αυτό το σπίτι, όντως θα φιλοξενούνται "αγγελούδια", τα οποία όμως θα έχουν κοντά τους τούς "αγγέλους" τους, εσάς δηλαδή που με τα όσα έχετε κάνει και κάνετε, γίνεστε γι αυτα μια τεράστια αγκαλιά» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ, συμπληρώνοντας ότι όλα τα δίκτυα που δρουν εθελοντικά στη χώρα πρέπει να οργανωθούν.

«Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι στο έργο μας. Ο ορισμός σας ως συνεργάτες μας, συνεργάτες της Πολιτείας σε ένα ευαίσθητο τομέα, θα μπορούσε να βοηθήσει στο να γίνουν περισσότερα. Είστε σύμμαχοι μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νέο Πρόγραμμα που υλοποιεί ο Σύνδεσμος και αφορά όχι αυστηρά τα θύματα της βίας, αλλά και τους θύτες.

Στις 8.00 το βράδυ ο πρόεδρος της Ν.Δ θα βρεθεί στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιήσει θεματική συζήτηση, κυρίως, με νέους Ηρακλειώτες.

22/6/2019                                 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 12:10

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online