Αλέξης Τσίπρας: «Παραβιάζετε τον νόμο και την τάξη για τους μεγάλους και τους ισχυρούς»

lifespeed.gr


 Yβόνη

 

 

 

 

 

 

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιεική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρωτολογία του. «Παραβιάζετε τον νόμο και την τάξη για τους μεγάλους και τους ισχυρούς. Για τους μπαχαλάκηδες με τα κοστούμια και τις γραβάτες που κλέβουν το δημόσιο και περνάνε ζωή χαρισάμενη εις υγείαν των κορόιδων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού.

 

«Είναι ντροπή να μιλάτε για νόμο και για τάξη απέναντι στους ανήμπορους και την ίδια στιγμή να παραβιάζετε τον νόμο και την τάξη για τους μεγάλους και τους ισχυρούς, για τους μπαχαλάκηδες με τα κουστούμια και τις γραβάτες που κλέβουν το δημόσιο και περνάνε ζωή χαρισάμενη στο εξωτερικό εις υγείαν των κορόιδων», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας στη Βουλή, σημειώνοντας ότι «αυτές είναι οι αιτίες της χρεοκοπίας και δυστυχώς τις επαναφέρετε».

 

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην άρνηση ΝΔ - ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν την ερμηνευτική δήλωση, την αυστηρότερη ερμηνευτική εκδοχή για την τέλεση εγκλημάτων κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων. «Γιατί αρνείστε; Θέλετε να αντιμετωπίζεται με επιείκεια ένας υπουργός που πιθανόν δωροδοκήθηκε; Για ποιο λόγο; Έχετε κάτι να φοβηθείτε; Μήπως αυτό που σας καίει είναι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες στελεχών σας για όζουσες υποθέσεις; Μήπως θέλετε να εξασφαλίσετε από τώρα ότι θα παραγραφεί τυχόν υπόθεση δωροδοκίας υπουργού σας για το σκάνδαλο Novartis;» διερωτήθηκε με νόημα ο Αλ. Τσίπρας.

 

21/11/2019

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online