Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μίλησε από το Μεσολόγγι.

Κατερίνα Καράμπελα

Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μίλησε από το Μεσολόγγι.

Στην δήλωσή του επισημαίνει τα η εξής:

«Ο κ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Ας μην έχει όμως αυταπάτες. Έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους. Περιμένουμε την απάντησή του. Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του».

 

Νωρίτερα, με δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας είχε ζητήσει την διαγραφή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δήλωση του κ. Πέτσα είναι η ακόλουθη: «24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα . Γνώριζε την ύπραξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη; Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό».

 

 

23.6.2020

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 19:53

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online