Η ΠΤΔ στο εργαστήριο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους

lifespeed.gr


Κατερίνα Καράμπελα

 

 

 

 

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα, το εργαστήριο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοουμένους και ξεναγήθηκε από τα τρία μέλη της και τους ειδικούς επιστήμονες που τους συνδράμουν στο έργο τους.


Η κυρία Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με τις έρευνες για την αναζήτηση και ταυτοποίηση των αγνοουμένων, επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη επιτάχυνσης του έργου της Επιτροπής.


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε τον εξόχως ανθρωπιστικό χαρακτήρα της Διερευνητικής Επιτροπής καθώς η ταυτοποίηση των αγνοουμένων αποτελεί μια ανοιχτή πληγή που πρέπει να κλείσει το συντομότερο

 

 Ολοκληρώνοντας την τριήμερη επίσημη επίσκεψή της στην Κύπρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου.


Ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Στέλιος Ναθαναήλ επεσήμανε στην κυρία Σακελλαροπούλου τους κοινούς δεσμούς της ελληνικής και της κυπριακής δικαιοσύνης.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε τις συχνές ανταλλαγές επισκέψεων ελλήνων και κύπριων δικαστών και τόνισε ότι η ανεξαρτησία και η εύρυθμη απονομή της δικαιοσύνης αποτελούν βασικές προϋποθέσεις του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας.

 

 

23.9.2020

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Copyright © 2011-2017 lifespeed.gr

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification onlinecpr certification online
CPR certification onlineCPR certification onlineCPR certification online